Campings in België

Uw camping in België zoeken via de kaart.

kies een regio in België Campings Belgisch Limburg - België Campings Belgische Ardennen - België Campings Noordzeekust - België
België : Lekker dichtbij in het buitenland.
Lekker naar een camping in België. Ideaal, want je hoeft geen uren te rijden voor je op de plaats van bestemming bent. Het landschap is vaak veel anders dan in Nederland. In de heuvelachtige Ardennen kun je lekker actief bezig zijn met survival, abseilen, raften, klimmen en kanoën. In heel België liggen uitgebreide fiets- en wandelpaden. In Belgisch Limburg zijn de verschillende fietsroutes genummerd, duidelijk zichtbaar via blauwe rechthoekige borden en via knooppunten met elkaar verbonden. Aan de Belgische kust kun je genieten van zon en strand. Kortom, België heeft van alles te bieden en je zult er gastvrij worden onthaalt. En natuurlijk zijn er mooie steden om te bezoeken. In Brussel, Antwerpen en andere historische steden kun je genieten van het bourgondische leven in de vele restaurantjes en eetcafés.


Bekijk alle campings via de kaart of menu of kies uit de onderstaande thema's

Staanplaats

Een plek voor eigen tent of caravan boekt u bij een reisorganisatie meestal voor dezelfde prijs als wanneer u direct bij de camping boekt.

klik hier

Tent

Met een huurtent heb je alle luxe voorhanden, zoals een keuken en goede bedden. En toch blijft het echte kampeergevoel aanwezig.

klik hier

Caravans

Huur een luxe mobile home of stacaravan en geniet van alle comfort. Door de airco en/of kachel is deze accommodatie geschikt voor alle seizoenen

klik hier

Glamping

Glamping is steeds meer in trek. Het aanbod van luxe lodgetenten, safaritenten en extra luxe stacaravans groeit dan ook elk jaar weer.

klik hier