Campings Schleswig-Holstein

Duitsland Baden-Wurttemberg - Zwarte Woud Beieren Brandenburg Hessen Mecklenburg-Vorpommern Niedersachsen - Harz Nordrhein-Westfalen - Sauerland Rijnland-Palts - Eifel - Moezel - Saar - Hondsrug Saksen Schleswig-Holstein
Meer info
Schleswig-Holstein, Sleeswijk-Holstein in het Nederlands, is de meest noordelijk gelegen deelstaat van Duitsland en heeft Kiel als hoofdstad.

Schleswig-Holstein is onderdeel van het schiereiland Jutland. Het strand van de Oostzee is qua toerisme het meest in trek. Natuurlijk mede omdat dit de plek met de meeste zonuren van Duitsland is.

Er zijn tal van uitstapjes mogelijk. Naar het schiereiland Fehmarn bijvoorbeeld. Vanuit hier loopt er elk half uur een veerboot naar Denemarken. De kinderen zullen een bezoek aan Sealife aan het Timmendorfer Strand,waar zeehonden te bewonderen zijn, waarderen.
Camping- und Ferienpark Wulfener Hals ***** - Wulfen (Fehmarn)
Camping- und Ferienpark Wulfener Hals in Wulfen (Fehmarn) ligt vlakbij (minder dan een kilometer) van strand / zee. Op deze camping van 912 plaatsen kunt u staanplaatsen, stacaravans, appartementen en chalets huren.
Chalet te huur
Bungalow of appartement te huur
Stacaravan of mobilhome te huur
Huurtent - ingerichte tent - bungalowtent te boeken
Kampeerplaats / staanplaats voor eigen caravan / camper of tent
Boekbaar bij: