Campings in Italië

Uw camping in Italië zoeken via de kaart.

kies een regio in Italië Campings Bloemenrivièra - Italië Campings Calabria - Italië Campings Campania - Italië Campings Emilia Romagna - Italië Campings Gardameer - Italië Campings Lago Maggiore - Piemonte - Italië Campings Lazio - Italië Campings Le Marche - Abruzzo - Italië Campings Lombardije - Italië Campings Puglia - Italië Campings Sardinië - Italië Campings Sicilië - Italië Campings Toscane - Elba - Italië Campings Trentino - Dolomieten - Italië Campings Umbrie - Lago Trasimeno - Italië
Italië : Bergen, meren en heel veel cultuur..
Italië heeft een enorme kustlijn en is eigenlijk gewoon een groot schiereiland dat wordt omgeven door de Adriatische Zee, de Ionische Zee, de Middellandse Zee en de Tyrreense Zee. Verder zijn er drie grote eilanden (Elba, Sardinië en Sicilië) en wat kleinere eilanden zoals de Eolische Eilanden en de eilanden in de Golf van Napels. Al met al is het niet zo verwonderlijk dat erg veel campings in Italië aan strand en zee liggen.

Het noorden van Italië kenmerkt zich door de bergen van de Dolomieten en Alpen en de vele prachtige meren zoals het Gardameer, het Comomeer en het Lago Maggiore. Ook hier zijn prachtig gelegen campings te vinden. Wat lager, in Umbrië
bevindt zich het meer van Trasimeno en in Lazio is het meer van Bolsena te vinden.

Draait dan alles om water? Natuurlijk niet. Want Italië herbergt prachtige natuur en eeuwenoude cultuursteden. Kijk alleen maar naar Toscane. U vindt er prachtige steden zoals Pisa, Florence, Lucca en Siena. Meer in het zuiden ligt de hoofdstad van Italië, Rome. Daar vindt u te veel bezienswaardigheden om op te noemen.

Bekijk alle campings via de kaart of menu of kies uit de onderstaande thema's

Staanplaats

Een plek voor eigen tent of caravan boekt u bij een reisorganisatie meestal voor dezelfde prijs als wanneer u direct bij de camping boekt.

klik hier

Tent

Met een huurtent heb je alle luxe voorhanden, zoals een keuken en goede bedden. En toch blijft het echte kampeergevoel aanwezig.

klik hier

Caravans

Huur een luxe mobile home of stacaravan en geniet van alle comfort. Door de airco en/of kachel is deze accommodatie geschikt voor alle seizoenen

klik hier

Glamping

Glamping is steeds meer in trek. Het aanbod van luxe lodgetenten, safaritenten en extra luxe stacaravans groeit dan ook elk jaar weer.

klik hier