Campings in Kroatië

Uw camping in Kroatië zoeken via de kaart.

kies een regio in Kroatië Campings Dalmatië - Kroatië Campings Istrië - Kroatië Campings Kvarner - Kroatië Campings Zadar - Kroatië
Kroatië : Parelwitte stranden en kristalhelder water
Zon, zee, natuur en cultuur. Misschien is het wat kort door de bocht om Kroatië zo samen te vatten maar het komt redelijk in de richting. Natuurlijk komt daar meer bij. Het heerlijke eten bijvoorbeeld en de gezelligheid op de terrasjes in de knusse badplaatsjes. Dit, samen met de prachtige natuur (er zijn meerdere nationale parken), de grote meren, bossen, en vele eilandjes langs de kust maakt Kroatië een prachtig vakantieland. Gelukkig is er ook een ruim aanbod aan campings.

Istrië is erg geliefd als bestemming. Dit Kroatische schiereiland heeft een prachtige kustlijn aan de Adriatische zee met kristalhelder water en kindvriendelijke stranden. Hier kunt u volop genieten van een strandvakantie met veel zon. Ook Dalmatië en Kvarner zijn mooie bestemmingen. Kroatië is niet voor niets zo populair bij vele Nederlanders.

Bekijk alle campings via de kaart of menu of kies uit de onderstaande thema's

Staanplaats

Een plek voor eigen tent of caravan boekt u bij een reisorganisatie meestal voor dezelfde prijs als wanneer u direct bij de camping boekt.

klik hier

Tent

Met een huurtent heb je alle luxe voorhanden, zoals een keuken en goede bedden. En toch blijft het echte kampeergevoel aanwezig.

klik hier

Caravans

Huur een luxe mobile home of stacaravan en geniet van alle comfort. Door de airco en/of kachel is deze accommodatie geschikt voor alle seizoenen

klik hier

Glamping

Glamping is steeds meer in trek. Het aanbod van luxe lodgetenten, safaritenten en extra luxe stacaravans groeit dan ook elk jaar weer.

klik hier