Campings Groningen

Nederland Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noord-Brabant Noord-Holland Overijssel Utrecht Zeeland Zuid-holland
Meer info
De meest noordelijke provincie van Nederland is Groningen, dit is gelijk één van de betekenissen van de leus ‘Er gaat niets boven Groningen’. Maar de leus heeft ook betrekking op de veelzijdigheid van de provincie, u kunt hier genieten van een fantastische vakantie. Bezoek de stad Groningen met diens musea, leuke winkels en bruisende uitgaansleven. Of geniet van de rust en ruimte in de natuur rondom de hoofdstad.

Deze natuur vindt u bijvoorbeeld bij het Lauwersmeer, een gebied met meerdere meren zoals het Lauwersoog. Sowieso zijn er veel wateren in Groningen, ideaal dus voor de watersporters maar ook om langs te wandelen of fietsen. Een andere bekende plek in Groningen is Pieterburen, vanwege het zeehondencentrum maar het is ook het begin van het Pieterpad.
Camping recreatiecentrum Lauwersoog **** - Lauwersoog
Camping recreatiecentrum Lauwersoog in Lauwersoog ligt vlakbij (minder dan een kilometer) van strand / zee. Op deze camping van 523 plaatsen kunt u staanplaatsen, bungalows / huisjes, chalets en trekkershutten huren.
Chalet te huur
Bungalow of appartement te huur
Stacaravan of mobilhome te huur
Huurtent - ingerichte tent - bungalowtent te boeken
Kampeerplaats / staanplaats voor eigen caravan / camper of tent
Boekbaar bij: