Campings in Oostenrijk

Uw camping in Oostenrijk zoeken via de kaart.

kies een regio in Oostenrijk Campings Karinthië - Oostenrijk Campings Niederosterreich - Wenen - Oostenrijk Campings Salzburgerland - Oostenrijk Campings Steiermark - Oostenrijk Campings Tirol - Oostenrijk
Oostenrijk : Genieten van bergen en natuur.

Wie aan Oostenrijk denkt, denkt meteen aan de bergen. En de alpen zijn voor veel kampeerders de voornaamste reden om Oostenrijk als bestemming voor hun vakantie uit te kiezen. Tirol is hierbij er populair. En dat is logisch. De prachtige natuur en de immense vergezichten geven een gevoel van vrijheid. In dit landschap zijn schitterende wandeltochten te maken.
Anderen gaan juist liever naar het zuiden van Oostenrijk. In Karinthë zijn de campings rond de meren in trek. Dit mede vanwege de aangename temperatur van het water. Het water van de Ossiacher See benaderd in de zomer de dertig graden!

Verder zijn er in heel Oostenrijk sportmogelijkheden zoals mountainbiken. Voor cultuurliefhebbers zijn er mooie steden, zoals Innbruck en Wenen, te bezoeken.

Bekijk alle campings via de kaart of menu of kies uit de onderstaande thema's

Staanplaats

Een plek voor eigen tent of caravan boekt u bij een reisorganisatie meestal voor dezelfde prijs als wanneer u direct bij de camping boekt.

klik hier

Tent

Met een huurtent heb je alle luxe voorhanden, zoals een keuken en goede bedden. En toch blijft het echte kampeergevoel aanwezig.

klik hier

Caravans

Huur een luxe mobile home of stacaravan en geniet van alle comfort. Door de airco en/of kachel is deze accommodatie geschikt voor alle seizoenen

klik hier

Glamping

Glamping is steeds meer in trek. Het aanbod van luxe lodgetenten, safaritenten en extra luxe stacaravans groeit dan ook elk jaar weer.

klik hier