Campings in Slovenië

Uw camping in Slovenië zoeken via de kaart.

kies een regio in Slovenië Campings Binnenland - Slovenië Campings Kust - Slovenië
Slovenië : Lekker dichtbij in het buitenland.
Slovenië is een land dat grenst aan onder andere Italië en Kroatië. Het heeft een korte kustlijn tussen deze twee landen, aan de Adriatische Zee. De hoofdstad is Ljubljana.

Qua oppervlakte kunt u Slovenië vergelijken met Nederland, toch is er een bijzonder gevarieerd landschap te vinden. Er is zo’n 50 kilometer aan kust in het zuiden, een vrij vlak gebied. In het noorden vindt u bergen, in het noordoosten liggen de Julische Alpen, een nationaal park en het grootste meer van het land, het Meer van Bohinj.

Er stromen meerdere rivieren in Slovenië, zoals de Mura, de Drava en de Sava. Aan een zijrivier van de Sava ligt Ljubljana, een stad waarin u nog kenmerken ziet van verscheidene periodes in de geschiedenis.

Bekijk alle campings via de kaart of menu of kies uit de onderstaande thema's

Staanplaats

Een plek voor eigen tent of caravan boekt u bij een reisorganisatie meestal voor dezelfde prijs als wanneer u direct bij de camping boekt.

klik hier

Tent

Met een huurtent heb je alle luxe voorhanden, zoals een keuken en goede bedden. En toch blijft het echte kampeergevoel aanwezig.

klik hier

Caravans

Huur een luxe mobile home of stacaravan en geniet van alle comfort. Door de airco en/of kachel is deze accommodatie geschikt voor alle seizoenen

klik hier

Glamping

Glamping is steeds meer in trek. Het aanbod van luxe lodgetenten, safaritenten en extra luxe stacaravans groeit dan ook elk jaar weer.

klik hier