Campings in Tsjechië

Uw camping in Tsjechië zoeken via de kaart.

kies een regio in Tsjechië Campings Midden-Bohemen / Praag - Tsjechië Campings Oost-Bohemen - Tsjechië Campings Zuid-Bohemen - Tsjechië
Tsjechië : Voor natuur- én cultuurliefhebbers.
Tsjechië is een land voor zowel de natuur- als cultuurliefhebber. Natuurliefhebbers vinden verspreid over het land prachtige natuurparken, rivieren, moerassen, meren en niet te vergeten de bergen.


De campings in Tsjechië zijn vooral in Bohemen te vinden. Deze laagvlakte is ook het stroomgebied van de rivier de Moldau.

Liefhebbers van cultuur wordt aangeraden om Praag, de hoofdstad van Tsjechië te bezoeken. Of Brno, de op één na grootste stad van Tsjechië. Beide zijn prachtige steden met vele oude bezienswaardigheden.

Bekijk alle campings via de kaart of menu of kies uit de onderstaande thema's

Staanplaats

Een plek voor eigen tent of caravan boekt u bij een reisorganisatie meestal voor dezelfde prijs als wanneer u direct bij de camping boekt.

klik hier

Tent

Met een huurtent heb je alle luxe voorhanden, zoals een keuken en goede bedden. En toch blijft het echte kampeergevoel aanwezig.

klik hier

Caravans

Huur een luxe mobile home of stacaravan en geniet van alle comfort. Door de airco en/of kachel is deze accommodatie geschikt voor alle seizoenen

klik hier

Glamping

Glamping is steeds meer in trek. Het aanbod van luxe lodgetenten, safaritenten en extra luxe stacaravans groeit dan ook elk jaar weer.

klik hier