Campings in Zwitserland

Uw camping in Zwitserland zoeken via de kaart.

kies een regio in Zwitserland Campings Berner Oberland - Zwitserland Campings Centraal Zwitserland - Zwitserland Campings Wallis - Zwitserland
Zwitserland : Bergen, gletsjers, bossen en meren.
Zeg je Zwitserland, dan zeg je bergen, gletsjers, bossen en meren.

Zwitserland bestaat voor 50% uit de bergen van de Alpen. Hier zijn eeuwenoude gletsjers te vinden. De bossen lenen zich bij uitstek voor het maken van eindeloze wandelingen. De talloze watervallen en meren, waaronder De Bodensee en het Meer van Genève, trekken vele vakantiegangers.

De campings in Zwitserland zijn vooral te vinden in Centraal Zwitserland, Berner Oberland en Wallis. Natuurlijk wordt de omgeving gekenmerkt door de machtige bergen en/of mooie meren.

Bekijk alle campings via de kaart of menu of kies uit de onderstaande thema's

Staanplaats

Een plek voor eigen tent of caravan boekt u bij een reisorganisatie meestal voor dezelfde prijs als wanneer u direct bij de camping boekt.

klik hier

Tent

Met een huurtent heb je alle luxe voorhanden, zoals een keuken en goede bedden. En toch blijft het echte kampeergevoel aanwezig.

klik hier

Caravans

Huur een luxe mobile home of stacaravan en geniet van alle comfort. Door de airco en/of kachel is deze accommodatie geschikt voor alle seizoenen

klik hier

Glamping

Glamping is steeds meer in trek. Het aanbod van luxe lodgetenten, safaritenten en extra luxe stacaravans groeit dan ook elk jaar weer.

klik hier