Camping Albirondack Park ** - Albi - Tarn - Midi-Pyrénées - Frankrijk

Stacaravan
te huren bij:

Appartement - huisje
te huren bij:

Een foto van Albirondack Park
Camping Albirondack Park in Albi beschikt over 94 plaatsen.

Het openluchtzwembad zal, zeker op warme dagen, snel gevonden worden. Als de kinderen even genoeg hebben van het water kunnen ze in het hoogseizoen meedoen met de activiteiten die door het animatieteam worden georganiseerd. De allerkleinsten vermaken zich uitstekend bij de miniclub. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Aan de inwendige mens is ook gedacht want er is een bar en een restaurant. Een sauna ontbreekt niet.

Volg één van de op de camping verkrijgbare fietsroutes. Het is een prachtige manier om de omgeving te verkennen. Voor liefhebbers van golf is er een golfbaan in de buurt.

Op deze camping kunt u een stacaravan, chalet of boomhut huren.

Last minute aanbiedingen

Aanbieding Molecaten
Molecaten - Last minutes Meer info
Aanbieding TUI
TUI - Volop last minute aanbiedingen Meer info
Aanbieding Roompot
Roompot - Veel korting bij vertrek op korte termijn Meer info
Aanbieding Ardoer.com
Ardoer.com - Last minutes Meer info
  • Kaart
  • Foto's
  • Omgeving / bezienswaardigheden
Albirondack Park  ** - Albi Albirondack Park  ** - Albi Albirondack Park  ** - Albi Albirondack Park  ** - Albi Albirondack Park  ** - Albi Albirondack Park  ** - Albi Albirondack Park  ** - Albi Albirondack Park  ** - Albi Albirondack Park  ** - Albi
Het departement Tarn heeft als hoofdstad Albi. U vindt in dit gebied veel mooie dorpen, kastelen, religieuze bouwwerken en een afwisselend landschap.

Albi is een stad gelegen aan de rivier de Tarn. Kunst- en cultuurliefhebbers komen hier graag, onder andere vanwege de kathedraal Sainte-Cécile. Ook de mooie pleinen, tuinen en renaissancekenmerken van de stad maken een bezoek de moeite waard.

Komt u met het hele gezin naar Tarn? Dan is het leuk om eens naar Cap Découverte te gaan, dit is een niet alleen een activiteiten- en avonturenpark, maar ook een waterpark! Heerlijk als in de zomer de temperaturen oplopen en u toch een leuke dag uit wilt.