Camping Alpes Dauphiné **** - Gap - Hautes-Alpes - Provence-Alpes-Cote d'Azure - Frankrijk

Standplaats
te huren bij:

Stacaravan
te huren bij:

Appartement - huisje
te huren bij:

Een foto van Alpes Dauphiné
Camping Alpes Dauphiné in Gap beschikt over 245 plaatsen.

Het openluchtzwembad zal, zeker op warme dagen, snel gevonden worden. De waterglijbaan zorgt voor extra pret. Als de kinderen even genoeg hebben van het water kunnen ze in het hoogseizoen meedoen met de activiteiten die door het animatieteam worden georganiseerd. De allerkleinsten vermaken zich uitstekend bij de miniclub. Voor de sportief aangelegde campinggast zijn er sportmogelijkheden. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Aan de inwendige mens is ook gedacht want er is een bar en een restaurant.

Volg één van de op de camping verkrijgbare fietsroutes. Het is een prachtige manier om de omgeving te verkennen. Voor liefhebbers van golf is er een golfbaan in de buurt.

Op deze camping kunt u een standplaats, stacaravan of chalet huren.

Last minute aanbiedingen

Aanbieding Ardoer.com
Ardoer.com - Last minutes Meer info
Aanbieding Molecaten
Molecaten - Last minutes Meer info
Aanbieding TUI
TUI - Volop last minute aanbiedingen Meer info
Aanbieding Roompot
Roompot - Veel korting bij vertrek op korte termijn Meer info
  • Kaart
  • Omgeving / bezienswaardigheden
Het departement Hautes-Alpes bestaat voornamelijk uit bergen, een heerlijke bestemming voor een vakantie in de buitenlucht. De natuur is prachtig, de hoofdstad is Gap, een stad gelegen in de bergen. Bezoek hier het botanische park, één van de musea of de kathedraal.

Het hele jaar door is Hautes-Alpes een fijne bestemming, zo kunt u hier in de winter onder andere skiën en snowboarden. In de zomer maakt u hier juist prachtige wandelingen of mountainbiketochten. Ook zijn er meerdere stuwmeren en rivieren, zo kunt u bij Brançon ook raften. De stad Brançon zelf is ook een bezoekje waard, het heeft een historische centrum en ligt, net als het mooie Embrun, vlakbij natuurparken.