Camping Aramis *** - Marsan - Gers - Midi-Pyrénées - Frankrijk

Standplaats
te huren bij:

Huurtent
te huren bij:

Stacaravan
te huren bij:

Appartement - huisje
te huren bij:

Glamping accommodatie
te huren bij:

Een foto van Aramis
Camping Aramis in Marsan beschikt over 72 plaatsen.

Met zowel een buitenbad als overdekt zwembad op kan er altijd een verfrissende duik genomen worden. De waterglijbaan zorgt voor extra pret. Als de kinderen even genoeg hebben van het water kunnen ze in het hoogseizoen meedoen met de activiteiten die door het animatieteam worden georganiseerd. De allerkleinsten vermaken zich uitstekend bij de miniclub. Voor de sportief aangelegde campinggast zijn er sportmogelijkheden. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Aan de inwendige mens is ook gedacht want er is een bar en een restaurant.

Het is zeker de moeite waard om de omgeving te verkennen. Bij de receptie zijn fietsroutes verkrijgbaar en u kunt er een fiets of mountainbike huren.

Op deze camping kunt u een standplaats, tent, stacaravan, lodgetent of chalet huren.

Last minute aanbiedingen

Aanbieding TUI
TUI - Volop last minute aanbiedingen Meer info
Aanbieding Roompot
Roompot - Veel korting bij vertrek op korte termijn Meer info
Aanbieding Molecaten
Molecaten - Last minutes Meer info
Aanbieding Ardoer.com
Ardoer.com - Last minutes Meer info
  • Kaart
  • Foto's
  • Omgeving / bezienswaardigheden
Aramis  *** - Marsan Aramis  *** - Marsan Aramis  *** - Marsan Aramis  *** - Marsan Aramis  *** - Marsan Aramis  *** - Marsan Aramis  *** - Marsan Aramis  *** - Marsan Aramis  *** - Marsan
De Gers is, zoals veel departementen, vernoemd naar de rivier die hier stroomt. In dit gebied vindt u heuvels tot 200 meter hoogte en bijzonder veel kastelen, kathedralen en andere indrukwekkende bouwwerken. Kom hier naar toe voor de cultuur of bijvoorbeeld voor een ontspannen fiets- of wandel vakantie.

De hoofdstad van Gers is Auche, hier kunt u een trap beklimmen naar de historische stadskern. De nauwe straatjes zijn erg leuk om doorheen te wandelen en er zijn een aantal mooie trekpleisters. Andere steden om te bezoeken zijn Mirande en Condom, deze laatste plaats is bekend vanwege de Armagnac. De versterkte stadjes vindt u veelal in het westen van het departement.