Camping Arrouach *** - Lourdes - Hautes-Pyrénées - Midi-Pyrénées - Frankrijk

Standplaats
te huren bij:

Huurtent
te huren bij:

Stacaravan
te huren bij:

Een foto van Arrouach
Camping Arrouach in Lourdes beschikt over 62 plaatsen.

Kinderen zullen zich hier prima vermaken. In het hoogseizoen organiseert het animatieteam diverse spelletjes en andere activiteiten, dus vervelen is er niet bij. Om lekker fit te blijven zijn er fitness-faciliteiten. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Voor een hapje en een drankje gaat u naar de bar of de snackbar voor een gemakkelijke maaltijd. Een sauna ontbreekt niet.

Trek er met de mountainbike op uit. Bij de receptie zijn fietsroutes verkrijgbaar. Voor liefhebbers van golf is er een golfbaan in de buurt.

Op deze camping kunt u een standplaats, tent of stacaravan huren.

Algemene aanbiedingen zomervakantie

  • Kaart
  • Foto's
  • Omgeving / bezienswaardigheden
Arrouach  *** - Lourdes Arrouach  *** - Lourdes Arrouach  *** - Lourdes Arrouach  *** - Lourdes Arrouach  *** - Lourdes Arrouach  *** - Lourdes Arrouach  *** - Lourdes Arrouach  *** - Lourdes Arrouach  *** - Lourdes
De Hautes-Pyrénées, een departement waarvan de naam al verklapt dat u hier bergen zult vinden. Dit betekend veel mogelijkheden voor buitensport, zoals wandelen, mountainbiken, raften maar ook wintersporten. De Pic du Midi is ruim 2800 meter hoog, vanaf hier hebt u een prachtig uitzicht op de Pyreneeën. Er zijn meer dan tien skioorden in dit departement, daarnaast zijn er ook 8 kuuroorden. Voor elk wat wils dus, of u nou wilt ontspannen of inspannen.

De hoofdstad van Hautes-Pyrénées is Tarbes, een historische stad met daarin de tuin Jardin Massey. Bezoek ook bedevaartsplaats Lourdes, hier komen elk jaar veel bezoekers naar toe. Een bijzondere plek is het dal Cirque de GAvarnie, aan het einde van dit dal is een adembenemende waterval.