Camping Ascou la Forge *** - Ascou - Ariège - Midi-Pyrénées - Frankrijk

Standplaats
te huren bij:

Appartement - huisje
te huren bij:

Een foto van Ascou la Forge
Camping Ascou la Forge in Ascou beschikt over 61 plaatsen. De camping ligt direct (minder dan 500 meter) van een meer of rivier.

Het openluchtzwembad zal, zeker op warme dagen, snel gevonden worden. Naast alle plezier in het water worden er, in ieder geval in het hoogseizoen, diverse activiteiten en spelletjes georganiseerd door het animatieteam. Voor de sportief aangelegde campinggast zijn er sportmogelijkheden. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Aan de inwendige mens is ook gedacht want er is een bar en een restaurant.Op deze camping kunt u een standplaats, appartement of chalet huren.

Last minute aanbiedingen

Aanbieding TUI
TUI - Volop last minute aanbiedingen Meer info
Aanbieding Molecaten
Molecaten - Last minutes Meer info
Aanbieding Ardoer.com
Ardoer.com - Last minutes Meer info
Aanbieding Roompot
Roompot - Veel korting bij vertrek op korte termijn Meer info
  • Kaart
  • Omgeving / bezienswaardigheden
Ariège ligt in het zuiden van Frankrijk. Het is een kalme regio tussen de bergen en landbouwgronden. De hoofdstad is Foix, een plaatsje met 9000 inwoners wat goed in het totaalplaatje past. Waar u nog meer rust vindt, is bij de thermale badplaats Ax-les-Thermes.

U kunt in Ariège heerlijk onthaasten, toch is het hier zeker niet saai. Er is veel prachtige natuur en indrukwekkende trekpleisters zoals de Grot van Niaux. In deze grot kunt u 12.000 jaar oude muurschilderingen zien. Iets minder ver terug in de tijd werd de kathedraal gebouwd die u in Mirepoix kunt bezichtigen. Hetzelfde geldt voor het Kasteel van Montségur.