Camping Au Soleil d'Oc **** - Monceaux-sur-Dordogne - Corrèze - Limousin - Frankrijk

Standplaats
te huren bij:

Een foto van Au Soleil d'Oc
Camping Au Soleil d'Oc in Monceaux-sur-Dordogne beschikt over 129 plaatsen. De camping ligt direct (minder dan 500 meter) van een meer of rivier.

Met zowel een buitenbad als overdekt zwembad op kan er altijd een verfrissende duik genomen worden. Als de kinderen even genoeg hebben van het water kunnen ze in het hoogseizoen meedoen met de activiteiten die door het animatieteam worden georganiseerd. De allerkleinsten vermaken zich uitstekend bij de miniclub. Als u tijdens uw vakantie graag uw conditie op peil wilt houden is dat geen probleem. Er zijn sportmogelijkheden en in de fitnessruimte kunt u zich helemaal uitleven. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Met een bar, restaurant en de mogelijkheid voor het afhalen van snacks of maaltijden hoeft u niet alle dagen te koken.

Het is zeker de moeite waard om de omgeving te verkennen. Bij de receptie zijn fietsroutes verkrijgbaar en u kunt er een fiets of mountainbike huren. Met watersportmogelijkheden in de buurt is de camping voor de liefhebber daarvan een prima plek.

Op deze camping kunt u een standplaats huren.

Algemene aanbiedingen zomervakantie

Aanbieding Ardoer.com
Ardoer.com - Aanbiedingen zomervakantie Meer info
Aanbieding Selectcamp
Selectcamp - Aanbiedingen augustus Meer info
Aanbieding Roompot
Roompot - aanbieding zomervakantie Meer info
Aanbieding Vacanceselect
Vacanceselect - Aanbiedingen zomervakantie - augustus Meer info
Aanbieding Vacanceselect
Vacanceselect - Aanbiedingen zomervakantie - juli Meer info
Aanbieding Landal
Landal - 20% korting in de zomervakantie Meer info
  • Kaart
  • Foto's
  • Omgeving / bezienswaardigheden
Au Soleil d'Oc  **** - Monceaux-sur-Dordogne Au Soleil d'Oc  **** - Monceaux-sur-Dordogne Au Soleil d'Oc  **** - Monceaux-sur-Dordogne Au Soleil d'Oc  **** - Monceaux-sur-Dordogne Au Soleil d'Oc  **** - Monceaux-sur-Dordogne Au Soleil d'Oc  **** - Monceaux-sur-Dordogne Au Soleil d'Oc  **** - Monceaux-sur-Dordogne Au Soleil d'Oc  **** - Monceaux-sur-Dordogne Au Soleil d'Oc  **** - Monceaux-sur-Dordogne
Corrèze, een departement van Limousin, is een afwisselend gebied met Tulle als hoofdstad. Kom voor een gezinsvakantie en/of actieve buitenvakantie.

Er zijn veel mogelijkheden voor buitensporters, natuurlijk kunt u door de natuur wandelen of mountainbiken. Ook kunt u in de Corrèze watersporten, zoals in de Gorges van de Dordogne. De Dordogne heeft ook een prachtige vallei gevormd waar dorpen liggen zoals Aubazine.

Corrèze’s hoofdstad is mooi, net als diens omgeving vol valleien, Romeinse bruggen en kastelen. De stad zelf ligt in een dal en heeft een aantal historische gebouwen en stadsdelen. Ook de stad Brive heeft een historische stadskern, in deze omgeving kunt u naar de grotten van La Fage.