Camping Au Soleil d'Oc **** - Monceaux-sur-Dordogne - Corrèze - Limousin - Frankrijk

Standplaats
te huren bij:

Huurtent
te huren bij:

Appartement - huisje
te huren bij:

Glamping accommodatie
te huren bij:

Een foto van Au Soleil d'Oc
Camping Au Soleil d'Oc in Monceaux-sur-Dordogne beschikt over 171 plaatsen. De camping ligt direct (minder dan 500 meter) van een meer of rivier.

Met zowel een buitenbad als overdekt zwembad op kan er altijd een verfrissende duik genomen worden. Voor de kleintje is er een peuterbad. Als de kinderen even genoeg hebben van het water kunnen ze in het hoogseizoen meedoen met de activiteiten die door het animatieteam worden georganiseerd. De allerkleinsten vermaken zich uitstekend bij de miniclub. Voor de sportief aangelegde campinggast zijn er sportmogelijkheden. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Aan de inwendige mens is ook gedacht want er is een bar en een restaurant.

Volg één van de op de camping verkrijgbare fietsroutes. Het is een prachtige manier om de omgeving te verkennen.

Op deze camping kunt u een standplaats, tent, stacaravan, safaritent, glamping-stacaravan of chalet huren.

Last minute aanbiedingen

Aanbieding Ardoer.com
Ardoer.com - Last minutes Meer info
Aanbieding TUI
TUI - Volop last minute aanbiedingen Meer info
Aanbieding Molecaten
Molecaten - Last minutes Meer info
Aanbieding Roompot
Roompot - Veel korting bij vertrek op korte termijn Meer info
  • Kaart
  • Foto's
  • Omgeving / bezienswaardigheden
Au Soleil d'Oc  **** - Monceaux-sur-Dordogne Au Soleil d'Oc  **** - Monceaux-sur-Dordogne Au Soleil d'Oc  **** - Monceaux-sur-Dordogne Au Soleil d'Oc  **** - Monceaux-sur-Dordogne Au Soleil d'Oc  **** - Monceaux-sur-Dordogne Au Soleil d'Oc  **** - Monceaux-sur-Dordogne Au Soleil d'Oc  **** - Monceaux-sur-Dordogne Au Soleil d'Oc  **** - Monceaux-sur-Dordogne Au Soleil d'Oc  **** - Monceaux-sur-Dordogne
Corrèze, een departement van Limousin, is een afwisselend gebied met Tulle als hoofdstad. Kom voor een gezinsvakantie en/of actieve buitenvakantie.

Er zijn veel mogelijkheden voor buitensporters, natuurlijk kunt u door de natuur wandelen of mountainbiken. Ook kunt u in de Corrèze watersporten, zoals in de Gorges van de Dordogne. De Dordogne heeft ook een prachtige vallei gevormd waar dorpen liggen zoals Aubazine.

Corrèze’s hoofdstad is mooi, net als diens omgeving vol valleien, Romeinse bruggen en kastelen. De stad zelf ligt in een dal en heeft een aantal historische gebouwen en stadsdelen. Ook de stad Brive heeft een historische stadskern, in deze omgeving kunt u naar de grotten van La Fage.