Camping Au Vallon Rouge *** - La Colle-sur-Loup - Alpes-Maritimes - Provence-Alpes-Côte d'Azur - Frankrijk

Standplaats
te huren bij:

Een foto van Au Vallon Rouge
Camping Au Vallon Rouge in La Colle-sur-Loup beschikt over 157 plaatsen. De camping ligt niet ver (minder dan 10 kilometer) van strand / zee.

Het openluchtzwembad zal, zeker op warme dagen, snel gevonden worden. Voor de kleintje is er een peuterbad. Als de kinderen even genoeg hebben van het water kunnen ze in het hoogseizoen meedoen met de activiteiten die door het animatieteam worden georganiseerd. De allerkleinsten vermaken zich uitstekend bij de miniclub. Voor de sportief aangelegde campinggast zijn er sportmogelijkheden. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Aan de inwendige mens is ook gedacht want er is een bar en een restaurant.Op deze camping kunt u een standplaats huren.

Last minute aanbiedingen

Aanbieding Molecaten
Molecaten - Last minutes Meer info
Aanbieding TUI
TUI - Volop last minute aanbiedingen Meer info
Aanbieding Roompot
Roompot - Veel korting bij vertrek op korte termijn Meer info
Aanbieding Ardoer.com
Ardoer.com - Last minutes Meer info
  • Kaart
  • Foto's
  • Omgeving / bezienswaardigheden
Au Vallon Rouge  *** - La Colle-sur-Loup Au Vallon Rouge  *** - La Colle-sur-Loup Au Vallon Rouge  *** - La Colle-sur-Loup Au Vallon Rouge  *** - La Colle-sur-Loup Au Vallon Rouge  *** - La Colle-sur-Loup Au Vallon Rouge  *** - La Colle-sur-Loup Au Vallon Rouge  *** - La Colle-sur-Loup Au Vallon Rouge  *** - La Colle-sur-Loup Au Vallon Rouge  *** - La Colle-sur-Loup
De naam Alpes-Maritimes verklapt de twee grootste kenmerken van dit departement, er zijn de bergen van de alpen en er is een groot kustgebied, de Côte d’Azur. De hoofdstad is Nice, een mooie plaats die zeker een bezoek waard is.

De kust van Alpes-Maritimes is niet alleen in deze regio de plek met de meeste bezoekers, het is ook één van de populairste gebieden van heel Frankrijk. Dit is niet zomaar, de stranden zijn namelijk prachtig en het klimaat is bijzonder zonnig. Tegelijkertijd zijn er mooie steden om te bezoeken zodat u niet alleen maar aan het strand hoeft te liggen, denk aan Nice maar ook aan Cannes of landinwaarts de parfumstad Grasse.