Camping Bagatelle *** - Avignon - Vaucluse - Provence-Alpes-Côte d'Azur - Frankrijk

Standplaats
te huren bij:

Huurtent
te huren bij:

Een foto van Bagatelle
Camping Bagatelle in Avignon beschikt over 247 plaatsen. De camping ligt direct (minder dan 500 meter) van een meer of rivier.

Voor de sportief aangelegde campinggast zijn er sportmogelijkheden. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Aan de inwendige mens is ook gedacht want er is een bar en een restaurant.

Bij de receptie zijn fietsroutes verkrijgbaar. Een eigen fiets meenemen kan natuurlijk, maar ze zijn ook op de camping te huur. Voor liefhebbers van golf is er een golfbaan in de buurt.

Op deze camping kunt u een standplaats of tent huren.

Last minute aanbiedingen

Aanbieding Molecaten
Molecaten - Last minutes Meer info
Aanbieding Roompot
Roompot - Veel korting bij vertrek op korte termijn Meer info
Aanbieding TUI
TUI - Volop last minute aanbiedingen Meer info
Aanbieding Ardoer.com
Ardoer.com - Last minutes Meer info
  • Kaart
  • Foto's
  • Omgeving / bezienswaardigheden
Bagatelle  *** - Avignon Bagatelle  *** - Avignon Bagatelle  *** - Avignon Bagatelle  *** - Avignon Bagatelle  *** - Avignon Bagatelle  *** - Avignon
Vaucluse ligt in het zuidoosten van Frankrijk en heeft als hoofdstad Avignon, deze stad ligt vlakbij waar de rivieren de Rhone en de Durance samenkomen. Er zijn meerdere landschappen te onderscheiden zodat u van een veelzijdige vakantie kunt genieten.

Eén van de bekendste bergen van dit departement is waarschijnlijk de Mont Ventoux, deze berg beschrijft gelijk één van de landschappen van de Vaucluse. Maar behalve ‘kale bergen’ is er ook een heel ander landschap, namelijk de Provence met diens paarse lavendelvelden, valleien, wijngaarden en heuvels. Terwijl de bergen een uitdaging zijn voor geoefende wielrenners en mountainbikers is het andere landschap heerlijk voor een meer ontspannen wandeling of fietstocht.