Camping Baie du Mont St Michel **** - Dol-de-Bretagne - Ille-et-Vilaine - Bretagne - Frankrijk

Standplaats
te huren bij:

Stacaravan
te huren bij:

Appartement - huisje
te huren bij:

Glamping accommodatie
te huren bij:

Een foto van Baie du Mont St Michel
Camping Baie du Mont St Michel in Dol-de-Bretagne beschikt over 229 plaatsen. De camping ligt niet ver (minder dan 10 kilometer) van strand / zee.

Met zowel een buitenbad als overdekt zwembad op kan er altijd een verfrissende duik genomen worden. Naast alle plezier in het water worden er, in ieder geval in het hoogseizoen, diverse activiteiten en spelletjes georganiseerd door het animatieteam. Voor de sportief aangelegde campinggast zijn er sportmogelijkheden. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Met een bar, restaurant en de mogelijkheid voor het afhalen van snacks of maaltijden hoeft u niet alle dagen te koken.

Natuurlijk kunt u de omgeving met de auto verkennen maar u kunt op de camping ook fietsen huren. Voor liefhebbers van golf is er een golfbaan in de buurt.

Op deze camping kunt u een standplaats, stacaravan, lodgetent, safaritent of chalet huren.

Algemene aanbiedingen zomervakantie

Aanbieding Roompot
Roompot - aanbieding zomervakantie Meer info
Aanbieding Ardoer.com
Ardoer.com - Aanbiedingen zomervakantie Meer info
Aanbieding Selectcamp
Selectcamp - Aanbiedingen  juli Meer info
Aanbieding Vacanceselect
Vacanceselect - Aanbiedingen zomervakantie - augustus Meer info
Aanbieding Landal
Landal - 20% korting in de zomervakantie Meer info
Aanbieding Selectcamp
Selectcamp - Aanbiedingen augustus Meer info
  • Kaart
  • Foto's
  • Omgeving / bezienswaardigheden
Baie du Mont St Michel  **** - Dol-de-Bretagne Baie du Mont St Michel  **** - Dol-de-Bretagne Baie du Mont St Michel  **** - Dol-de-Bretagne Baie du Mont St Michel  **** - Dol-de-Bretagne Baie du Mont St Michel  **** - Dol-de-Bretagne Baie du Mont St Michel  **** - Dol-de-Bretagne Baie du Mont St Michel  **** - Dol-de-Bretagne Baie du Mont St Michel  **** - Dol-de-Bretagne Baie du Mont St Michel  **** - Dol-de-Bretagne
Ille-et-Vilaine is gelegen in het noordoosten van Bretagne.

Er is een klein stukje kust in het noorden van dit departement. De naam komt van de twee rivieren Ille en Vilaine, waar deze samenkomen ligt de hoofdstad Rennes. Deze stad heeft een vrij modern centrum met genoeg te zien en te doen voor de cultuurliefhebber.

Bretagne is een prachtig gebied met veel natuur, zo ook in Ille-et-Vilaine. De glooiende heuvels met groene velden geven u gelijk een gevoel van vrijheid. De natuur aan de kust is ook mooi, zoals de baaien. Bezoek ook badplaats Dinard. Zoals op veel plekken in Frankrijk zit u ook hier weer goed als u kastelen wilt bezoeken.