Camping Barberousse ** - Gruissan - Aude - Languedoc-Roussillon - Frankrijk

Standplaats
te huren bij:

Een foto van Barberousse
Camping Barberousse in Gruissan beschikt over 179 plaatsen. De camping ligt niet ver (minder dan 10 kilometer) van strand / zee.

Voor de kleintje is er een peuterbad. Kinderen zullen zich hier prima vermaken. In het hoogseizoen organiseert het animatieteam diverse spelletjes en andere activiteiten, dus vervelen is er niet bij. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Aan de inwendige mens is ook gedacht want er is een bar en een restaurant. Een sauna ontbreekt niet.

Huur ter plekke een fiets of mountainbike en ontdek de omgeving.

Op deze camping kunt u een standplaats huren.

Last minute aanbiedingen

Aanbieding TUI
TUI - Volop last minute aanbiedingen Meer info
Aanbieding Molecaten
Molecaten - Last minutes Meer info
Aanbieding Ardoer.com
Ardoer.com - Last minutes Meer info
Aanbieding Roompot
Roompot - Veel korting bij vertrek op korte termijn Meer info
  • Kaart
  • Omgeving / bezienswaardigheden
Eén van Frankrijks meest zuidelijke departementen is de Aude. Een gebied met in het oosten 50 kilometer aan kuslijn. De hoofdstad is Carcassonne, een middeleeuwse vesting die nog geheel intact is. De stad wordt door de rivier L’Aude opgedeeld in het hooggelegen Cité, met onder andere een eeuwenoude kathedraal, en het laaggelegen Ville-Basse. Een andere historische stad is Narbonne.

De kust van Aude is erg mooi, bestaande uit stranden, badplaatsen en kustmeren. Maar er is meer mooie natuur, zoals in het noorden met bergtoppen tot een kilometer hoog. In het zuiden gaan de toppen zelfs tot bijna 2500 meter hoogte. De rivier L’Aude vormt ook een prachtig landschap met diens kronkelende meanders.