Camping Barétous-Pyrénées **** - Aramits - Pyrénées-Atlantiques - Aquitaine - Frankrijk

Standplaats
te huren bij:

Huurtent
te huren bij:

Stacaravan
te huren bij:

Appartement - huisje
te huren bij:

Glamping accommodatie
te huren bij:

Een foto van Barétous-Pyrénées
Camping Barétous-Pyrénées in Aramits beschikt over 62 plaatsen. De camping ligt direct (minder dan 500 meter) van een meer of rivier.

Het openluchtzwembad zal, zeker op warme dagen, snel gevonden worden. Voor de kleintje is er een peuterbad. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Aan de inwendige mens is ook gedacht want er is een bar en een restaurant. Een sauna ontbreekt niet.

Het is zeker de moeite waard om de omgeving te verkennen. Bij de receptie zijn fietsroutes verkrijgbaar en u kunt er een fiets of mountainbike huren.

Op deze camping kunt u een standplaats, tent, stacaravan, lodgetent of chalet huren.

Last minute aanbiedingen

Aanbieding Molecaten
Molecaten - Last minutes Meer info
Aanbieding Ardoer.com
Ardoer.com - Last minutes Meer info
Aanbieding Roompot
Roompot - Veel korting bij vertrek op korte termijn Meer info
Aanbieding TUI
TUI - Volop last minute aanbiedingen Meer info
  • Kaart
  • Omgeving / bezienswaardigheden
Het departement Pyrénées-Atlantiques heeft Pau als hoofdstad. U vindt het in de Franse regio Aquitaine, of Aquitanië op z'n nederlands.

Pyrénées-Atlantiques grenst aan Spanje. Met het Franse gedeelte van Baskenland binnen de grenzen van het departement is het logisch dat daar Baskisch wordt gesproken.

De campings liggen bij zee dus voor een heerlijke strandvakantie gecombineerd met het campinggevoel bent u in Pyrénées-Atlantiques op uw plek. Het knusse plaatsje Bidart is zeker de moeite waard om te bezoeken. Bij surfliefhebbers zijn Biarritz en St. Jean de Luz echt een begrip. In Biarritz vindt u bovendien een mooie dierentuin.