Camping Beau Rivage du Lac de Pareloup **** - Salles-Curan - Aveyron - Midi-Pyrénées - Frankrijk

Standplaats
te huren bij:

Huurtent
te huren bij:

Stacaravan
te huren bij:

Appartement - huisje
te huren bij:

Een foto van Beau Rivage du Lac de Pareloup
Camping Beau Rivage du Lac de Pareloup in Salles-Curan beschikt over 90 plaatsen. De camping ligt direct (minder dan 500 meter) van een meer of rivier.

Het openluchtzwembad zal, zeker op warme dagen, snel gevonden worden. Als de kinderen even genoeg hebben van het water kunnen ze in het hoogseizoen meedoen met de activiteiten die door het animatieteam worden georganiseerd. De allerkleinsten vermaken zich uitstekend bij de miniclub. Voor de sportief aangelegde campinggast zijn er sportmogelijkheden. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Aan de inwendige mens is ook gedacht want er is een bar en een restaurant.Op deze camping kunt u een standplaats, tent, stacaravan of chalet huren.

Last minute aanbiedingen

Aanbieding Roompot
Roompot - Veel korting bij vertrek op korte termijn Meer info
Aanbieding Ardoer.com
Ardoer.com - Last minutes Meer info
Aanbieding Molecaten
Molecaten - Last minutes Meer info
Aanbieding TUI
TUI - Volop last minute aanbiedingen Meer info
  • Kaart
  • Foto's
  • Omgeving / bezienswaardigheden
Beau Rivage du Lac de Pareloup  **** - Salles-Curan Beau Rivage du Lac de Pareloup  **** - Salles-Curan Beau Rivage du Lac de Pareloup  **** - Salles-Curan Beau Rivage du Lac de Pareloup  **** - Salles-Curan
Het waterrijke departement Aveyron ligt onder de vulkanische streek de Auvergne. Aveyron is een veelzijdig gebied met voor elk wat wils, de hoofdstad is Rodez.

U kunt naar Aveyron wanneer u houdt van water, er stromen hier namelijk meerdere rivieren. Verder liggen hier een aantal van de mooiste dorpen van het hele land. En dan is er nog de ongerepte natuur, zoals het vulkanisch gesteente in het noorden.

Aveyrons hoofdstad is leuk voor een bezoekje, u kunt de Notre Dame kathedraal bezichtigen en zelfs beklimmen. De tien mooiste dorpen kunt u makkelijk bezoeken door de speciale route te volgen die u langs deze dorpen stuurt. Deze dorpen zijn onder andere Conques, Estaing en Peyre.