Camping Beau Rivage du Lac de Pareloup **** - Salles-Curan - Aveyron - Midi-Pyrénées - Frankrijk

Standplaats
te huren bij:

Stacaravan
te huren bij:

Appartement - huisje
te huren bij:

Een foto van Beau Rivage du Lac de Pareloup
Camping Beau Rivage du Lac de Pareloup in Salles-Curan beschikt over 104 plaatsen. De camping ligt direct (minder dan 500 meter) van een meer of rivier.

Het openluchtzwembad zal, zeker op warme dagen, snel gevonden worden. Voor de sportief aangelegde campinggast zijn er sportmogelijkheden. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Met een bar, restaurant en de mogelijkheid voor het afhalen van snacks of maaltijden hoeft u niet alle dagen te koken.

Wie lekker sportief de omgeving wil verkennen kan ter plekke een fiets huren. Met watersportmogelijkheden in de buurt is de camping voor de liefhebber daarvan een prima plek.

Op deze camping kunt u een standplaats, stacaravan of chalet huren.

Algemene aanbiedingen zomervakantie

Aanbieding Selectcamp
Selectcamp - Aanbiedingen augustus Meer info
Aanbieding Vacanceselect
Vacanceselect - Aanbiedingen zomervakantie - juli Meer info
Aanbieding Vacanceselect
Vacanceselect - Aanbiedingen zomervakantie - augustus Meer info
Aanbieding Roompot
Roompot - aanbieding zomervakantie Meer info
Aanbieding Landal
Landal - 20% korting in de zomervakantie Meer info
Aanbieding Ardoer.com
Ardoer.com - Aanbiedingen zomervakantie Meer info
  • Kaart
  • Foto's
  • Omgeving / bezienswaardigheden
Beau Rivage du Lac de Pareloup  **** - Salles-Curan Beau Rivage du Lac de Pareloup  **** - Salles-Curan Beau Rivage du Lac de Pareloup  **** - Salles-Curan Beau Rivage du Lac de Pareloup  **** - Salles-Curan
Het waterrijke departement Aveyron ligt onder de vulkanische streek de Auvergne. Aveyron is een veelzijdig gebied met voor elk wat wils, de hoofdstad is Rodez.

U kunt naar Aveyron wanneer u houdt van water, er stromen hier namelijk meerdere rivieren. Verder liggen hier een aantal van de mooiste dorpen van het hele land. En dan is er nog de ongerepte natuur, zoals het vulkanisch gesteente in het noorden.

Aveyrons hoofdstad is leuk voor een bezoekje, u kunt de Notre Dame kathedraal bezichtigen en zelfs beklimmen. De tien mooiste dorpen kunt u makkelijk bezoeken door de speciale route te volgen die u langs deze dorpen stuurt. Deze dorpen zijn onder andere Conques, Estaing en Peyre.