Camping Bel'Epoque du Pilat *** - Pelussin - Loire - Rhône-Alpes - Frankrijk

Standplaats
te huren bij:

Stacaravan
te huren bij:

Appartement - huisje
te huren bij:

Glamping accommodatie
te huren bij:

Een foto van Bel'Epoque du Pilat
Camping Bel'Epoque du Pilat in Pelussin beschikt over 77 plaatsen. De camping ligt direct (minder dan 500 meter) van een meer of rivier.

Het openluchtzwembad zal, zeker op warme dagen, snel gevonden worden. Als de kinderen even genoeg hebben van het water kunnen ze in het hoogseizoen meedoen met de activiteiten die door het animatieteam worden georganiseerd. De allerkleinsten vermaken zich uitstekend bij de miniclub. Voor de sportief aangelegde campinggast zijn er sportmogelijkheden. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Er is een bar.

Trek er met de mountainbike op uit. Bij de receptie zijn fietsroutes verkrijgbaar.

Op deze camping kunt u een standplaats, stacaravan, safaritent of chalet huren.

Last minute aanbiedingen

Aanbieding Molecaten
Molecaten - Last minutes Meer info
Aanbieding Roompot
Roompot - Veel korting bij vertrek op korte termijn Meer info
Aanbieding TUI
TUI - Volop last minute aanbiedingen Meer info
Aanbieding Ardoer.com
Ardoer.com - Last minutes Meer info
  • Kaart
  • Omgeving / bezienswaardigheden
In het oosten van de Loire vindt u bergen, in het noorden is het vlakker. Eén ding is zeker, het is hier prachtig en er is voor elk wat wils. De Loire ligt op een plek waar meerdere streken samenkomen, daardoor is er een bijzonder en afwisselend landschap. Van al dit mooist is Saint-Étienne.

De langste rivier van Frankrijk heet Loire, en stroomt dan ook door dit gelijknamige departement. Het hoogste punt ligt op ruim 1400 meter. Maar omdat er ook vlakkere delen zijn kunt u niet alleen kiezen voor een super sportieve vakantie maar u kunt ook meer ontspannen fiets- en wandeltochten maken. Bijvoorbeeld langs de riviertjes, de meren en door de prachtige, groene bossen.