Camping Bel **** - La Tranche-sur-Mer - Vendée - Pays de la Loire - Frankrijk

Huurtent
te huren bij:

Stacaravan
te huren bij:

Glamping accommodatie
te huren bij:

Een foto van Bel
Camping Bel in La Tranche-sur-Mer beschikt over 200 plaatsen. De camping ligt vlakbij (minder dan een kilometer) van strand / zee.

Het openluchtzwembad zal, zeker op warme dagen, snel gevonden worden. Als u tijdens uw vakantie graag uw conditie op peil wilt houden is dat geen probleem. Er zijn sportmogelijkheden en in de fitnessruimte kunt u zich helemaal uitleven. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Voor een hapje en een drankje gaat u naar de bar of de snackbar voor een gemakkelijke maaltijd.

Natuurlijk kunt u de omgeving met de auto verkennen maar u kunt op de camping ook fietsen huren. Met watersportmogelijkheden in de buurt is de camping voor de liefhebber daarvan een prima plek.

Op deze camping kunt u een tent, stacaravan, safaritent of glamping-stacaravan huren.

Algemene last minute aanbiedingen

Aanbieding RCN
RCN - Last minutes Meer info
Aanbieding Vacanceselect
Vacanceselect - Glamping Lastminute korting Meer info
Aanbieding Roompot
Roompot - Veel korting bij vertrek op korte termijn Meer info
Aanbieding Molecaten
Molecaten - Last minutes Meer info
  • Kaart
  • Foto's
  • Omgeving / bezienswaardigheden
Bel  **** - La Tranche-sur-Mer Bel  **** - La Tranche-sur-Mer Bel  **** - La Tranche-sur-Mer
Vendée is een kustdepartement in de regio Pays de la Loire. De kustlijn van het vaste land en de eilanden samen is 240 kilometer lang en bestaat onder andere uit prachtige stranden en leuke badplaatsen zoals La Flaute. De hoofdstad is La Roche-sur-Yon, een stad met het Place Napoléon als middelpunt. U vindt hier ook een grote kerk, de Église St. Louis.

Vendée is te verdelen in meerdere streken. Elke streek heeft zijn eigen kenmerken, zoals het laagland, de mooie valleien, indrukwekkende moerassen, de rustgevende kust en de fijne eilanden. Eén van deze eilanden is Noirmoutier, deze kunt u met laag water per weg bereiken, anders per brug.