Camping BoerenBed La Ferme de la Folivraie - Louvières - Calvados - Normandië - Frankrijk

Glamping accommodatie
te huren bij:

Een foto van BoerenBed La Ferme de la Folivraie
Camping BoerenBed La Ferme de la Folivraie in Louvières beschikt over 6 plaatsen. De camping ligt niet ver (minder dan 10 kilometer) van strand / zee.Natuurlijk kunt u de omgeving met de auto verkennen maar u kunt op de camping ook fietsen huren.

Op deze camping kunt u een safaritent huren.

Algemene Vroegboek aanbiedingen

Aanbieding Vacanceselect
Flinke korting bij vroegboeken Meer info
Aanbieding Canvas Holidays
Canvas Holidays - tot 30% vroegboekkorting Meer info
Aanbieding Selectcamp
Selectcamp - Vroegboekkorting oplopend tot 30% Meer info
Aanbieding Suncamp Holidays
Suncamp Holidays - Sunlodges boekbaar voor 2019 Meer info
Aanbieding Al Fresco
Al Fresco - Vroegboekkorting 2019 Meer info
Aanbieding Roan
Roan - Roan vroegboekgarantie Meer info
 • Kaart
 • Foto's
 • Omgeving / bezienswaardigheden
BoerenBed La Ferme de la Folivraie  - Louvières BoerenBed La Ferme de la Folivraie  - Louvières BoerenBed La Ferme de la Folivraie  - Louvières BoerenBed La Ferme de la Folivraie  - Louvières BoerenBed La Ferme de la Folivraie  - Louvières BoerenBed La Ferme de la Folivraie  - Louvières BoerenBed La Ferme de la Folivraie  - Louvières BoerenBed La Ferme de la Folivraie  - Louvières BoerenBed La Ferme de la Folivraie  - Louvières
Calvados is het departement waar de stranden liggen van D-Day, maar er is nog veel meer te zien en te beleven dan deze historisch belangrijke stranden. De hoofdstad Caen is erg mooi voor een bezoek en ook de natuur is erg mooi.

Er zijn meerdere streken te benoemen in het departement Calvados. In het westen zit u goed voor een strandvakantie en watersport of een fietsvakantie in het achterland. In het zuiden vindt u een mooi landschap van weilanden met hagen. Dan is er nog ‘Zwitsers Normandië’, een gebied met diep ingesneden rotsen en de rivier de Orne. In het oosten zijn er prachtige groene valleien, heerlijk om te wandelen of fietsen.