Camping BoerenBed La Ferme de la Moricière - Sartilly - Manche - Normandië - Frankrijk

Glamping accommodatie
te huren bij:

Een foto van BoerenBed La Ferme de la Moricière
Camping BoerenBed La Ferme de la Moricière in Sartilly beschikt over 6 plaatsen.Natuurlijk kunt u de omgeving met de auto verkennen maar u kunt op de camping ook fietsen huren.

Op deze camping kunt u een safaritent huren.

Algemene Vroegboek aanbiedingen

Aanbieding Suncamp Holidays
Suncamp Holidays - Vroegboeken Meer info
Aanbieding Vacanceselect
Flinke korting bij vroegboeken Meer info
Aanbieding Suncamp Holidays
Suncamp Holidays - Sunlodges boekbaar voor 2019 Meer info
Aanbieding Canvas Holidays
Canvas Holidays - tot 30% vroegboekkorting Meer info
Aanbieding Go4Camp
Go4camp - gratis wijzigen en annuleren t/m 1 febr. 2018 Meer info
Aanbieding Roan
Roan - Roan vroegboekgarantie Meer info
 • Kaart
 • Foto's
 • Omgeving / bezienswaardigheden
BoerenBed La Ferme de la Moricière  - Sartilly BoerenBed La Ferme de la Moricière  - Sartilly BoerenBed La Ferme de la Moricière  - Sartilly BoerenBed La Ferme de la Moricière  - Sartilly BoerenBed La Ferme de la Moricière  - Sartilly BoerenBed La Ferme de la Moricière  - Sartilly BoerenBed La Ferme de la Moricière  - Sartilly BoerenBed La Ferme de la Moricière  - Sartilly BoerenBed La Ferme de la Moricière  - Sartilly
Manche is een prachtig departement met 300 kilometer aan kust, 1200 kilometer aan fietspaden en heuvels tot 300 meter hoogte. De hoofdstad is Saint-Lô.

Wie een woordje Frans spreekt, weet misschien dat Manche ‘kanaal’ betekend. De naam verklapt dan ook de ligging aan Het Kanaal, de kuststreek hiervan bestaat uit prachtige baaien, stranden en havens. De Mont Saint-Michel is een rotseiland voor de kust met een abdij, een bijzonder bouwwerk dat u zeker moet bezoeken.

Saint-Lô is na de tweede wereldoorlog opnieuw opgebouwd, bezoek hier de Nationale Paardenstoeterij. Ook Coutances is een leuke stad om te bezoeken, hier staan meerdere kerken zoals de kathedraal Notre-Dame uit de dertiende eeuw.