Camping BoerenBed La Ferme des Champeaux - Saint-Amand-le-Petit - Haute-Vienne - Limousin - Frankrijk

Glamping accommodatie
te huren bij:

Een foto van BoerenBed La Ferme des Champeaux
Camping BoerenBed La Ferme des Champeaux in Saint-Amand-le-Petit beschikt over 6 plaatsen. De camping ligt in de buurt (minder dan 10 kilometer) van een meer of rivier.Natuurlijk kunt u de omgeving met de auto verkennen maar u kunt op de camping ook fietsen huren.

Op deze camping kunt u een safaritent huren.

Algemene aanbiedingen zomervakantie

Aanbieding Selectcamp
Selectcamp - Aanbiedingen augustus Meer info
Aanbieding Landal
Landal - 20% korting in de zomervakantie Meer info
Aanbieding Ardoer.com
Ardoer.com - Aanbiedingen zomervakantie Meer info
Aanbieding Roompot
Roompot - aanbieding zomervakantie Meer info
Aanbieding Vacanceselect
Vacanceselect - Aanbiedingen zomervakantie - juli Meer info
Aanbieding Selectcamp
Selectcamp - Aanbiedingen  juli Meer info
 • Kaart
 • Foto's
 • Omgeving / bezienswaardigheden
BoerenBed La Ferme des Champeaux  - Saint-Amand-le-Petit BoerenBed La Ferme des Champeaux  - Saint-Amand-le-Petit BoerenBed La Ferme des Champeaux  - Saint-Amand-le-Petit BoerenBed La Ferme des Champeaux  - Saint-Amand-le-Petit BoerenBed La Ferme des Champeaux  - Saint-Amand-le-Petit BoerenBed La Ferme des Champeaux  - Saint-Amand-le-Petit BoerenBed La Ferme des Champeaux  - Saint-Amand-le-Petit BoerenBed La Ferme des Champeaux  - Saint-Amand-le-Petit BoerenBed La Ferme des Champeaux  - Saint-Amand-le-Petit
Haute-Vienne is een centraal in Frankrijk gelegen departement. De hoofdstad is Limoges, een stad bekend vanwege de porselein-industrie. Sinds de 18e eeuw wordt dit hier gemaakt, maar de geschiedenis van de hoofdstad gaat wel 2000 jaar terug.

Er is veel te doen als u met het gezin naar Haute-Vienne komt. De kastelen spreken altijd tot de fantasie van kinderen en is ook voor volwassenen een leuk uitje. Bezoek ook Beaumont-du-Lac voor een leuke dag met jong en oud, op en rondom het water.

Al is het landschap van Haute-Vienne afwisselend, overal weer stromen de rivieren. Zo is bijvoorbeeld de mooie vallei van de Vienne gevormd.