Camping California *** - Le Barcarès - Languedoc-Roussillion - Languedoc-Roussillon - Frankrijk

Stacaravan
te huren bij:

Glamping accommodatie
te huren bij:

Een foto van California
Camping California in Le Barcarès beschikt over 748 plaatsen. De camping ligt vlakbij (minder dan een kilometer) van strand / zee.

Het openluchtzwembad zal, zeker op warme dagen, snel gevonden worden. De waterglijbaan zorgt voor extra pret. Als de kinderen even genoeg hebben van het water kunnen ze in het hoogseizoen meedoen met de activiteiten die door het animatieteam worden georganiseerd. De allerkleinsten vermaken zich uitstekend bij de miniclub. Voor de sportief aangelegde campinggast zijn er sportmogelijkheden. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Aan de inwendige mens is ook gedacht want er is een bar en een restaurant.

Het is zeker de moeite waard om de omgeving te verkennen. Bij de receptie zijn fietsroutes verkrijgbaar en u kunt er een fiets of mountainbike huren.

Op deze camping kunt u een stacaravan of lodgetent huren.

Last minute aanbiedingen

Aanbieding Roompot
Roompot - Veel korting bij vertrek op korte termijn Meer info
Aanbieding TUI
TUI - Volop last minute aanbiedingen Meer info
Aanbieding Ardoer.com
Ardoer.com - Last minutes Meer info
Aanbieding Molecaten
Molecaten - Last minutes Meer info
  • Kaart
  • Foto's
  • Omgeving / bezienswaardigheden
California  *** - Le Barcarès California  *** - Le Barcarès California  *** - Le Barcarès California  *** - Le Barcarès California  *** - Le Barcarès California  *** - Le Barcarès
Pyrénées-Orientales is het meest zuidelijke departement van Frankrijk. De hoofdstad is Perpignan. U vindt hier een veelzijdig landschap en een heerlijk kustgebied. Niet alleen grenst dit gebied aan de Middellandse Zee, maar ook aan Spanje.

De naam verklapt het al, in Pyrénées-Orientales liggen de Pyreneeën. Een prachtig berggebied met veel mogelijkheden voor de buitensporter. Bij de kust vindt u nog de uitlopers van de bergen. Wanneer u aan het strand ligt of op zee dobbert hebt u dan ook een bijzonder uitzicht.

Perpignan, hoofdstad van Pyrénées-Orientales, is een mooie stad met een historische kern binnen de oude vestingmuren. Bezoek de St. Jean kathedraal of wandel door de gezellige straatjes.