Camping Camp Redon *** - Cordes-sur-Ciel - Tarn - Midi-Pyrénées - Frankrijk

Standplaats
te huren bij:

Een foto van Camp Redon
Camping Camp Redon in Cordes-sur-Ciel beschikt over 74 plaatsen.

Het openluchtzwembad zal, zeker op warme dagen, snel gevonden worden. Voor de kleintje is er een peuterbad. Als de kinderen even genoeg hebben van het water kunnen ze in het hoogseizoen meedoen met de activiteiten die door het animatieteam worden georganiseerd. De allerkleinsten vermaken zich uitstekend bij de miniclub. Voor de sportief aangelegde campinggast zijn er sportmogelijkheden. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Er is een bar.

Het is zeker de moeite waard om de omgeving te verkennen. Bij de receptie zijn fietsroutes verkrijgbaar en u kunt er een fiets of mountainbike huren.

Op deze camping kunt u een standplaats huren.

Last minute aanbiedingen

Aanbieding Ardoer.com
Ardoer.com - Last minutes Meer info
Aanbieding Molecaten
Molecaten - Last minutes Meer info
Aanbieding Roompot
Roompot - Veel korting bij vertrek op korte termijn Meer info
Aanbieding TUI
TUI - Volop last minute aanbiedingen Meer info
  • Kaart
  • Omgeving / bezienswaardigheden
Het departement Tarn heeft als hoofdstad Albi. U vindt in dit gebied veel mooie dorpen, kastelen, religieuze bouwwerken en een afwisselend landschap.

Albi is een stad gelegen aan de rivier de Tarn. Kunst- en cultuurliefhebbers komen hier graag, onder andere vanwege de kathedraal Sainte-Cécile. Ook de mooie pleinen, tuinen en renaissancekenmerken van de stad maken een bezoek de moeite waard.

Komt u met het hele gezin naar Tarn? Dan is het leuk om eens naar Cap Découverte te gaan, dit is een niet alleen een activiteiten- en avonturenpark, maar ook een waterpark! Heerlijk als in de zomer de temperaturen oplopen en u toch een leuke dag uit wilt.