Camping & gîtes En Campagne *** - Saint-Christophe - Charente - Poitou-Charentes - Frankrijk

Huurtent
te huren bij:

Een foto van Camping & gîtes En Campagne
Camping & gîtes En Campagne in Saint-Christophe beschikt over 40 plaatsen.

Het openluchtzwembad zal, zeker op warme dagen, snel gevonden worden. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Als u geen zin heeft om te koken gaat u lekker eten in het restaurant.

Het is zeker de moeite waard om de omgeving te verkennen. Bij de receptie zijn fietsroutes verkrijgbaar en u kunt er een fiets of mountainbike huren.

Op deze camping kunt u een tent huren.

Last minute aanbiedingen

Aanbieding Roompot
Roompot - Veel korting bij vertrek op korte termijn Meer info
Aanbieding Ardoer.com
Ardoer.com - Last minutes Meer info
Aanbieding TUI
TUI - Volop last minute aanbiedingen Meer info
Aanbieding Molecaten
Molecaten - Last minutes Meer info
  • Kaart
  • Foto's
  • Omgeving / bezienswaardigheden
Camping & gîtes En Campagne  *** - Saint-Christophe Camping & gîtes En Campagne  *** - Saint-Christophe Camping & gîtes En Campagne  *** - Saint-Christophe Camping & gîtes En Campagne  *** - Saint-Christophe Camping & gîtes En Campagne  *** - Saint-Christophe Camping & gîtes En Campagne  *** - Saint-Christophe Camping & gîtes En Campagne  *** - Saint-Christophe Camping & gîtes En Campagne  *** - Saint-Christophe Camping & gîtes En Campagne  *** - Saint-Christophe
Charente is vernoemd naar de rivier die hier stroomt met dezelfde naam. De hoofdstad is Angoulême, die aan deze rivier is gelegen. Wanneer u graag historische trekpleisters bezoekt is deze stad zeker de moeite waard om te bezoeken. Door het hele departement zult u kastelen tegenkomen, evenals Romaanse kerken en musea.

Verder is Charente een fijne bestemming voor de fiets- en wandelliefhebbers. Niet alleen vanwege het moie landschap maar ook vanwege het milde en zonnige klimaat. In het noorden ligt een gebied met veel veeteelt, richting het zuiden komt u langs veel heidevelden. In het westen zult u veel wijngaarden tegenkomen, van de druiven wordt Cognac gemaakt. Deze drank is vernoemd naar de gelijknamige plaats in dit gebied.