Camping & gîtes En Campagne *** - Saint-Christophe - Charente - Poitou-Charentes - Frankrijk

Huurtent
te huren bij:

Een foto van Camping & gîtes En Campagne
Camping & gîtes En Campagne in Saint-Christophe beschikt over 40 plaatsen.

Het openluchtzwembad zal, zeker op warme dagen, snel gevonden worden. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Er is de mogelijkhed voor het afhalen van snacks of maaltijden, maar u kunt er ook voor kiezen om iets te eten in het restaurant.

Het is zeker de moeite waard om de omgeving te verkennen. Bij de receptie zijn fietsroutes verkrijgbaar en u kunt er een fiets of mountainbike huren.

Op deze camping kunt u een tent huren.

Algemene aanbiedingen zomervakantie

Aanbieding Vacanceselect
Vacanceselect - Aanbiedingen zomervakantie - augustus Meer info
Aanbieding Ardoer.com
Ardoer.com - Aanbiedingen zomervakantie Meer info
Aanbieding Vacanceselect
Vacanceselect - Aanbiedingen zomervakantie - juli Meer info
Aanbieding Landal
Landal - 20% korting in de zomervakantie Meer info
Aanbieding Roompot
Roompot - aanbieding zomervakantie Meer info
Aanbieding Selectcamp
Selectcamp - Aanbiedingen augustus Meer info
  • Kaart
  • Foto's
  • Omgeving / bezienswaardigheden
Camping & gîtes En Campagne  *** - Saint-Christophe Camping & gîtes En Campagne  *** - Saint-Christophe Camping & gîtes En Campagne  *** - Saint-Christophe Camping & gîtes En Campagne  *** - Saint-Christophe Camping & gîtes En Campagne  *** - Saint-Christophe Camping & gîtes En Campagne  *** - Saint-Christophe Camping & gîtes En Campagne  *** - Saint-Christophe Camping & gîtes En Campagne  *** - Saint-Christophe Camping & gîtes En Campagne  *** - Saint-Christophe
Charente is vernoemd naar de rivier die hier stroomt met dezelfde naam. De hoofdstad is Angoulême, die aan deze rivier is gelegen. Wanneer u graag historische trekpleisters bezoekt is deze stad zeker de moeite waard om te bezoeken. Door het hele departement zult u kastelen tegenkomen, evenals Romaanse kerken en musea.

Verder is Charente een fijne bestemming voor de fiets- en wandelliefhebbers. Niet alleen vanwege het moie landschap maar ook vanwege het milde en zonnige klimaat. In het noorden ligt een gebied met veel veeteelt, richting het zuiden komt u langs veel heidevelden. In het westen zult u veel wijngaarden tegenkomen, van de druiven wordt Cognac gemaakt. Deze drank is vernoemd naar de gelijknamige plaats in dit gebied.