Camping Valras Monplaisir ***** - Valras-Plage - Hérault - Languedoc-Roussillon - Frankrijk

Stacaravan
te huren bij:

Een foto van Camping Valras Monplaisir
Camping Valras Monplaisir in Valras-Plage beschikt over 245 plaatsen. De camping ligt vlakbij (minder dan een kilometer) van strand / zee.

Het openluchtzwembad zal, zeker op warme dagen, snel gevonden worden. De waterglijbaan zorgt voor extra pret. Als de kinderen even genoeg hebben van het water kunnen ze in het hoogseizoen meedoen met de activiteiten die door het animatieteam worden georganiseerd. De allerkleinsten vermaken zich uitstekend bij de miniclub. Voor de sportief aangelegde campinggast zijn er sportmogelijkheden. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Met een bar, restaurant en de mogelijkheid voor het afhalen van snacks of maaltijden hoeft u niet alle dagen te koken.

Met watersportmogelijkheden in de buurt is de camping voor de liefhebber daarvan een prima plek.

Op deze camping kunt u een stacaravan huren.

Algemene last minute aanbiedingen

Aanbieding Molecaten
Molecaten - Last minutes Meer info
Aanbieding RCN
RCN - Last minutes Meer info
Aanbieding Roompot
Roompot - Veel korting bij vertrek op korte termijn Meer info
Aanbieding Vacanceselect
Vacanceselect - Glamping Lastminute korting Meer info
  • Kaart
  • Foto's
  • Omgeving / bezienswaardigheden
Camping Valras Monplaisir  ***** - Valras-Plage Camping Valras Monplaisir  ***** - Valras-Plage Camping Valras Monplaisir  ***** - Valras-Plage
Hérault is een prachtig departement met veelzijdige mogelijkheden voor toeristen. Alleen al hoofdstad Montpellier is meer dan de moeite waard, en dan zijn er nog andere plaatsen, prachtige natuur en een fijne kust.

De kust is gelijk een grote publiekstrekker van Hérault, deze is 80 kilometer lang en heeft veel lagunes. De langzaam aflopende stranden zijn geschikt voor gezinnen met kinderen. Het achterland bestaat uit laagvlaktes met fruitboomgaarden en later uit heuvels en bergketens.

In de hoofdstad kunt u naar een botanische tuin, een theater of naar een Arc de Triomphe. Behalve Montpellier kunt u in Hérault ook naar andere plaatsen zoals Béziers. In deze stad kunt u een prachtige kathedraal bezichtigen.