Camping Château de Boisson ***** - Allègre-les-Fumades - Gard - Languedoc-Roussillon - Frankrijk

Stacaravan
te huren bij:

Een foto van Château de Boisson
Camping Château de Boisson in Allègre-les-Fumades beschikt over 339 plaatsen.

Met zowel een buitenbad als overdekt zwembad op kan er altijd een verfrissende duik genomen worden. De waterglijbaan zorgt voor extra pret. Als de kinderen even genoeg hebben van het water kunnen ze in het hoogseizoen meedoen met de activiteiten die door het animatieteam worden georganiseerd. De allerkleinsten vermaken zich uitstekend bij de miniclub. Voor de sportief aangelegde campinggast zijn er sportmogelijkheden. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Met een bar, restaurant en de mogelijkheid voor het afhalen van snacks of maaltijden hoeft u niet alle dagen te koken.Op deze camping kunt u een stacaravan huren.

Algemene last minute aanbiedingen

Aanbieding Vacanceselect
Vacanceselect - Glamping Lastminute korting Meer info
Aanbieding Roompot
Roompot - Veel korting bij vertrek op korte termijn Meer info
Aanbieding RCN
RCN - Last minutes Meer info
Aanbieding Molecaten
Molecaten - Last minutes Meer info
  • Kaart
  • Foto's
  • Omgeving / bezienswaardigheden
Château de Boisson  ***** - Allègre-les-Fumades Château de Boisson  ***** - Allègre-les-Fumades Château de Boisson  ***** - Allègre-les-Fumades Château de Boisson  ***** - Allègre-les-Fumades Château de Boisson  ***** - Allègre-les-Fumades Château de Boisson  ***** - Allègre-les-Fumades Château de Boisson  ***** - Allègre-les-Fumades Château de Boisson  ***** - Allègre-les-Fumades Château de Boisson  ***** - Allègre-les-Fumades
Gard is een departement in Zuid-Frankrijk met als hoofdstad Nîmes. In het zuiden is er de Middellandse Zee, voor de kust liggen veel binnenmeren die een bijzonder plaatje vormen.

Voor een bijzonder landschap moet u naar het (noord)westen van Gard gaan. Hier ligt het Nationaal Park van de Cevennen, een gebied met veel diepe rivierdalen. In het oosten en zuiden is het landschap heel anders, hier vindt u veel wijngaarden. Dan is er nog de Petite Camarque, een gebied met veel moerassen in het zuiden.

Natuurlijk is er ook cultuur te vinden in Gard, zoals de vele Romeinse gebouwen in de hoofdstad. Ook erg leuk is een tocht met de stroomtrein vanaf Anduze, helemaal als u met kinderen op vakantie bent.