Camping Château de Chanteloup ***** - Sillé-le-Philippe - Sarthe - Pays de la Loire - Frankrijk

Standplaats
te huren bij:

Appartement - huisje
te huren bij:

Glamping accommodatie
te huren bij:

Een foto van Château de Chanteloup
Camping Château de Chanteloup in Sillé-le-Philippe beschikt over 120 plaatsen. De camping ligt direct (minder dan 500 meter) van een meer of rivier.

Het openluchtzwembad zal, zeker op warme dagen, snel gevonden worden. Als de kinderen even genoeg hebben van het water kunnen ze in het hoogseizoen meedoen met de activiteiten die door het animatieteam worden georganiseerd. De allerkleinsten vermaken zich uitstekend bij de miniclub. Als u tijdens uw vakantie graag uw conditie op peil wilt houden is dat geen probleem. Er zijn sportmogelijkheden en in de fitnessruimte kunt u zich helemaal uitleven. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Aan de inwendige mens is ook gedacht want er is een bar en een restaurant.

Bij de receptie zijn fietsroutes verkrijgbaar. Een eigen fiets meenemen kan natuurlijk, maar ze zijn ook op de camping te huur. Voor liefhebbers van golf is er een golfbaan in de buurt.

Op deze camping kunt u een standplaats, safaritent, appartement of bungalow / huisje huren.

Last minute aanbiedingen

Aanbieding Ardoer.com
Ardoer.com - Last minutes Meer info
Aanbieding Roompot
Roompot - Veel korting bij vertrek op korte termijn Meer info
Aanbieding Molecaten
Molecaten - Last minutes Meer info
Aanbieding TUI
TUI - Volop last minute aanbiedingen Meer info
  • Kaart
  • Omgeving / bezienswaardigheden
Voor een veelzijdige vakantie kunt u naar Sarthe. Er is cultuur en natuur, en genoeg te doen voor buitensporters. De hoofdstad is Le Mans, bekend vanwege zijn circuit maar ook vanwege het historische centrum.

Le Mans is het middelpunt van de streken van Sarthe, in het noorden vindt u prachtige wouden. In het oosten zit u goed voor kunst, cultuur en geschiedenis. In het zuiden vindt u de vallei van de Loir met wijngaarden en veel kastelen waarvan er 30 open zijn voor bezoekers. In dit gebied zijn er duizenden kilometers aan bewegwijzerde wandelpaden. Dan is er uiteindelijk het westen, een gebied voor watersporters en natuurliefhebbers.