Camping Château de Drancourt ***** - Saint-Valery-sur-Somme - Somme - Picardie - Frankrijk

Huurtent
te huren bij:

Stacaravan
te huren bij:

Een foto van Château de Drancourt
Camping Château de Drancourt in Saint-Valery-sur-Somme beschikt over 311 plaatsen. De camping ligt niet ver (minder dan 10 kilometer) van strand / zee.

Met zowel een buitenbad als overdekt zwembad op kan er altijd een verfrissende duik genomen worden. De waterglijbaan zorgt voor extra pret. Als de kinderen even genoeg hebben van het water kunnen ze in het hoogseizoen meedoen met de activiteiten die door het animatieteam worden georganiseerd. De allerkleinsten vermaken zich uitstekend bij de miniclub. Voor de sportief aangelegde campinggast zijn er sportmogelijkheden. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Aan de inwendige mens is ook gedacht want er is een bar en een restaurant.

Het is zeker de moeite waard om de omgeving te verkennen. Bij de receptie zijn fietsroutes verkrijgbaar en u kunt er een fiets of mountainbike huren.

Op deze camping kunt u een tent of stacaravan huren.

Last minute aanbiedingen

Aanbieding Ardoer.com
Ardoer.com - Last minutes Meer info
Aanbieding Molecaten
Molecaten - Last minutes Meer info
Aanbieding Roompot
Roompot - Veel korting bij vertrek op korte termijn Meer info
Aanbieding TUI
TUI - Volop last minute aanbiedingen Meer info
  • Kaart
  • Foto's
  • Omgeving / bezienswaardigheden
Château de Drancourt  ***** - Saint-Valery-sur-Somme Château de Drancourt  ***** - Saint-Valery-sur-Somme Château de Drancourt  ***** - Saint-Valery-sur-Somme Château de Drancourt  ***** - Saint-Valery-sur-Somme Château de Drancourt  ***** - Saint-Valery-sur-Somme Château de Drancourt  ***** - Saint-Valery-sur-Somme Château de Drancourt  ***** - Saint-Valery-sur-Somme Château de Drancourt  ***** - Saint-Valery-sur-Somme Château de Drancourt  ***** - Saint-Valery-sur-Somme
Zoals veel departementen is ook Somme vernoemd naar de rivier die hier door het landschap kronkelt. Dat landschap is licht glooiend en bestaat veelal uit landbouwvelden afgewisseld met bossen en plaatsen zoals hoofdstad Amiens.

Somme is het kustdepartement, gelegen aan het Kanaal. U kunt hier dan ook naar toe voor een strandvakantie, maar ook wanneer u van wandelen en fietsen houdt. Of van cultuur en historie, dit vindt u onder andere in de vorm van kastelen, religieuze bouwwerken en prehistorische vindplaatsen. Bijvoorbeeld in Amiens vindt u interessante musea. Samara biedt het beste van twee werelden, dit is een leerzaam en leuk themapark voor het hele gezin.