Camping Château de Martragny **** - Martragny - Calvados - Normandië - Frankrijk

Standplaats
te huren bij:

Appartement - huisje
te huren bij:

Glamping accommodatie
te huren bij:

Een foto van Château de Martragny
Camping Château de Martragny in Martragny beschikt over 177 plaatsen.

Het openluchtzwembad zal, zeker op warme dagen, snel gevonden worden. Voor de sportief aangelegde campinggast zijn er sportmogelijkheden. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Aan de inwendige mens is ook gedacht want er is een bar en een restaurant.Op deze camping kunt u een standplaats, tent, lodgetent, safaritent of bungalow / huisje huren.

Aanbiedingen specifiek voor deze camping

Aanbieding van Suncamp Holidays
De camping nog niet boekbaar voor 2019 bij Suncamp Holidays ? Maak dan een Boeking alarm en ontvang vrijblijvend een bericht wanneer deze boekbaar is. Meer info

Algemene Vroegboek aanbiedingen

Aanbieding Suncamp Holidays
Suncamp Holidays - Sunlodges boekbaar voor 2019 Meer info
Aanbieding Roan
Roan - Roan vroegboekgarantie Meer info
Aanbieding Homair
Homair - Tot 30% vroegboekkorting Meer info
Aanbieding Vacanceselect
Flinke korting bij vroegboeken Meer info
Aanbieding Go4Camp
Go4camp - gratis wijzigen en annuleren t/m 1 febr. 2018 Meer info
  • Kaart
  • Foto's
  • Omgeving / bezienswaardigheden
Château de Martragny  **** - Martragny Château de Martragny  **** - Martragny Château de Martragny  **** - Martragny Château de Martragny  **** - Martragny Château de Martragny  **** - Martragny Château de Martragny  **** - Martragny Château de Martragny  **** - Martragny Château de Martragny  **** - Martragny Château de Martragny  **** - Martragny
Calvados is het departement waar de stranden liggen van D-Day, maar er is nog veel meer te zien en te beleven dan deze historisch belangrijke stranden. De hoofdstad Caen is erg mooi voor een bezoek en ook de natuur is erg mooi.

Er zijn meerdere streken te benoemen in het departement Calvados. In het westen zit u goed voor een strandvakantie en watersport of een fietsvakantie in het achterland. In het zuiden vindt u een mooi landschap van weilanden met hagen. Dan is er nog ‘Zwitsers Normandië’, een gebied met diep ingesneden rotsen en de rivier de Orne. In het oosten zijn er prachtige groene valleien, heerlijk om te wandelen of fietsen.