Camping Château des Tilleuls *** - Port-le-Grand - Somme - Picardie - Frankrijk

Standplaats
te huren bij:

Huurtent
te huren bij:

Stacaravan
te huren bij:

Appartement - huisje
te huren bij:

Een foto van Château des Tilleuls
Camping Château des Tilleuls in Port-le-Grand beschikt over 251 plaatsen. De camping ligt niet ver (minder dan 10 kilometer) van strand / zee.

Het openluchtzwembad zal, zeker op warme dagen, snel gevonden worden. Als u tijdens uw vakantie graag uw conditie op peil wilt houden is dat geen probleem. Er zijn sportmogelijkheden en in de fitnessruimte kunt u zich helemaal uitleven. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Aan de inwendige mens is ook gedacht want er is een bar en een restaurant. Een sauna ontbreekt niet.

Bij de receptie zijn fietsroutes verkrijgbaar. Een eigen fiets meenemen kan natuurlijk, maar ze zijn ook op de camping te huur. Voor liefhebbers van golf is er een golfbaan in de buurt.

Op deze camping kunt u een standplaats, tent, stacaravan of chalet huren.

Last minute aanbiedingen

Aanbieding Ardoer.com
Ardoer.com - Last minutes Meer info
Aanbieding Molecaten
Molecaten - Last minutes Meer info
Aanbieding Roompot
Roompot - Veel korting bij vertrek op korte termijn Meer info
Aanbieding TUI
TUI - Volop last minute aanbiedingen Meer info
  • Kaart
  • Omgeving / bezienswaardigheden
Zoals veel departementen is ook Somme vernoemd naar de rivier die hier door het landschap kronkelt. Dat landschap is licht glooiend en bestaat veelal uit landbouwvelden afgewisseld met bossen en plaatsen zoals hoofdstad Amiens.

Somme is het kustdepartement, gelegen aan het Kanaal. U kunt hier dan ook naar toe voor een strandvakantie, maar ook wanneer u van wandelen en fietsen houdt. Of van cultuur en historie, dit vindt u onder andere in de vorm van kastelen, religieuze bouwwerken en prehistorische vindplaatsen. Bijvoorbeeld in Amiens vindt u interessante musea. Samara biedt het beste van twee werelden, dit is een leerzaam en leuk themapark voor het hele gezin.