Camping Château La Grange Fort *** - Les Pradeaux - Puy-de-Dôme - Auvergne - Frankrijk

Standplaats
te huren bij:

Appartement - huisje
te huren bij:

Glamping accommodatie
te huren bij:

Een foto van Château La Grange Fort
Camping Château La Grange Fort in Les Pradeaux beschikt over 179 plaatsen. De camping ligt direct (minder dan 500 meter) van een meer of rivier.

Met zowel een buitenbad als overdekt zwembad op kan er altijd een verfrissende duik genomen worden. Als de kinderen even genoeg hebben van het water kunnen ze in het hoogseizoen meedoen met de activiteiten die door het animatieteam worden georganiseerd. De allerkleinsten vermaken zich uitstekend bij de miniclub. Voor de sportief aangelegde campinggast zijn er sportmogelijkheden. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Aan de inwendige mens is ook gedacht want er is een bar en een restaurant. Een sauna ontbreekt niet.

Trek er met de mountainbike op uit. Bij de receptie zijn fietsroutes verkrijgbaar. Met watersportmogelijkheden in de buurt is de camping voor de liefhebber daarvan een prima plek.

Op deze camping kunt u een standplaats, stacaravan, lodgetent, safaritent, appartement, bungalow / huisje of chalet huren.

Last minute aanbiedingen

Aanbieding TUI
TUI - Volop last minute aanbiedingen Meer info
Aanbieding Molecaten
Molecaten - Last minutes Meer info
Aanbieding Roompot
Roompot - Veel korting bij vertrek op korte termijn Meer info
Aanbieding Ardoer.com
Ardoer.com - Last minutes Meer info
  • Kaart
  • Foto's
  • Omgeving / bezienswaardigheden
Château La Grange Fort  *** - Les Pradeaux Château La Grange Fort  *** - Les Pradeaux Château La Grange Fort  *** - Les Pradeaux Château La Grange Fort  *** - Les Pradeaux Château La Grange Fort  *** - Les Pradeaux Château La Grange Fort  *** - Les Pradeaux Château La Grange Fort  *** - Les Pradeaux Château La Grange Fort  *** - Les Pradeaux Château La Grange Fort  *** - Les Pradeaux
Het departement Puy-de-Dôme, met Clermont-Ferrand Aurillac als prefectuur in de Franse regio Auvergne.

De meeste mensen kennen de Puy-de-Dôme vanwege haar vulkanen die, tesamen met het water van rivieren en meren, een fantastisch landschap vormen. U vindt hier twee grote Franse regionale natuurparken: Het Parc du Livradois-Forez en het Parc des Volcans.

In Puy-de-Dôme is vervelen bijna onmogelijk want uw camping is een goede uitvalsbasis voor activiteiten als fietsen, paardrijden, kanovaren, ballonvaren en zwemmen. Breng een bezoek aan het themapark Vulcania waar u kunt afdalen in een vulkaankrater. Maar uitstapjes naar l’Aventure Michelin en de vulkaan Lemptégy zijn ook zeker de moeite waard.