Camping Château Le Gibanel **** - Argentat - Corrèze - Limousin - Frankrijk

Standplaats
te huren bij:

Huurtent
te huren bij:

Stacaravan
te huren bij:

Glamping accommodatie
te huren bij:

Een foto van Château Le Gibanel
Camping Château Le Gibanel in Argentat beschikt over 266 plaatsen. De camping ligt direct (minder dan 500 meter) van een meer of rivier.

Het openluchtzwembad zal, zeker op warme dagen, snel gevonden worden. Als de kinderen even genoeg hebben van het water kunnen ze in het hoogseizoen meedoen met de activiteiten die door het animatieteam worden georganiseerd. De allerkleinsten vermaken zich uitstekend bij de miniclub. Als u tijdens uw vakantie graag uw conditie op peil wilt houden is dat geen probleem. Er zijn sportmogelijkheden en in de fitnessruimte kunt u zich helemaal uitleven. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Aan de inwendige mens is ook gedacht want er is een bar en een restaurant.

Met watersportmogelijkheden in de buurt is de camping voor de liefhebber daarvan een prima plek.

Op deze camping kunt u een standplaats, tent, stacaravan of glamping-stacaravan huren.

Last minute aanbiedingen

Aanbieding Ardoer.com
Ardoer.com - Last minutes Meer info
Aanbieding Roompot
Roompot - Veel korting bij vertrek op korte termijn Meer info
Aanbieding Molecaten
Molecaten - Last minutes Meer info
Aanbieding TUI
TUI - Volop last minute aanbiedingen Meer info
  • Kaart
  • Foto's
  • Omgeving / bezienswaardigheden
Château Le Gibanel  **** - Argentat Château Le Gibanel  **** - Argentat Château Le Gibanel  **** - Argentat Château Le Gibanel  **** - Argentat Château Le Gibanel  **** - Argentat Château Le Gibanel  **** - Argentat Château Le Gibanel  **** - Argentat Château Le Gibanel  **** - Argentat Château Le Gibanel  **** - Argentat
Corrèze, een departement van Limousin, is een afwisselend gebied met Tulle als hoofdstad. Kom voor een gezinsvakantie en/of actieve buitenvakantie.

Er zijn veel mogelijkheden voor buitensporters, natuurlijk kunt u door de natuur wandelen of mountainbiken. Ook kunt u in de Corrèze watersporten, zoals in de Gorges van de Dordogne. De Dordogne heeft ook een prachtige vallei gevormd waar dorpen liggen zoals Aubazine.

Corrèze’s hoofdstad is mooi, net als diens omgeving vol valleien, Romeinse bruggen en kastelen. De stad zelf ligt in een dal en heeft een aantal historische gebouwen en stadsdelen. Ook de stad Brive heeft een historische stadskern, in deze omgeving kunt u naar de grotten van La Fage.