Camping Château Le Haget *** - Montesquiou - Gers - Midi-Pyrénées - Frankrijk

Standplaats
te huren bij:

Stacaravan
te huren bij:

Appartement - huisje
te huren bij:

Glamping accommodatie
te huren bij:

Een foto van Château Le Haget
Camping Château Le Haget in Montesquiou beschikt over 116 plaatsen.

Het openluchtzwembad zal, zeker op warme dagen, snel gevonden worden. Naast alle plezier in het water worden er, in ieder geval in het hoogseizoen, diverse activiteiten en spelletjes georganiseerd door het animatieteam. Voor de sportief aangelegde campinggast zijn er sportmogelijkheden. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Aan de inwendige mens is ook gedacht want er is een bar en een restaurant.

Volg één van de op de camping verkrijgbare fietsroutes. Het is een prachtige manier om de omgeving te verkennen. Voor liefhebbers van golf is er een golfbaan in de buurt.

Op deze camping kunt u een standplaats, stacaravan, safaritent of chalet huren.

Last minute aanbiedingen

Aanbieding TUI
TUI - Volop last minute aanbiedingen Meer info
Aanbieding Roompot
Roompot - Veel korting bij vertrek op korte termijn Meer info
Aanbieding Ardoer.com
Ardoer.com - Last minutes Meer info
Aanbieding Molecaten
Molecaten - Last minutes Meer info
  • Kaart
  • Foto's
  • Omgeving / bezienswaardigheden
Château Le Haget  *** - Montesquiou Château Le Haget  *** - Montesquiou Château Le Haget  *** - Montesquiou Château Le Haget  *** - Montesquiou Château Le Haget  *** - Montesquiou Château Le Haget  *** - Montesquiou Château Le Haget  *** - Montesquiou Château Le Haget  *** - Montesquiou Château Le Haget  *** - Montesquiou
De Gers is, zoals veel departementen, vernoemd naar de rivier die hier stroomt. In dit gebied vindt u heuvels tot 200 meter hoogte en bijzonder veel kastelen, kathedralen en andere indrukwekkende bouwwerken. Kom hier naar toe voor de cultuur of bijvoorbeeld voor een ontspannen fiets- of wandel vakantie.

De hoofdstad van Gers is Auche, hier kunt u een trap beklimmen naar de historische stadskern. De nauwe straatjes zijn erg leuk om doorheen te wandelen en er zijn een aantal mooie trekpleisters. Andere steden om te bezoeken zijn Mirande en Condom, deze laatste plaats is bekend vanwege de Armagnac. De versterkte stadjes vindt u veelal in het westen van het departement.