Camping Cigno Bianco *** - Tortoli / Arbatax - Sardinië - Italië

Standplaats
te huren bij:

Stacaravan
te huren bij:

Een foto van Cigno Bianco
Camping Cigno Bianco in Tortoli / Arbatax beschikt over 169 plaatsen. De camping ligt vlakbij (minder dan een kilometer) van strand / zee.

Voor zowel de kleintjes als al wat grotere kinderen wordt er in het hoogseizoen van alles georganiseerd. Voor de kleintjes is er een miniclub en de anderen doen mee met de activiteiten van het animatieteam. Voor de sportief aangelegde campinggast zijn er sportmogelijkheden. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Met een bar, restaurant en de mogelijkheid voor het afhalen van snacks of maaltijden hoeft u niet alle dagen te koken.

Huur ter plekke een fiets of mountainbike en ontdek de omgeving. Met watersportmogelijkheden in de buurt is de camping voor de liefhebber daarvan een prima plek.

Op deze camping kunt u een standplaats of stacaravan huren.

Algemene aanbiedingen zomervakantie

  • Kaart
  • Foto's
  • Omgeving / bezienswaardigheden
Cigno Bianco  *** - Tortoli / Arbatax Cigno Bianco  *** - Tortoli / Arbatax Cigno Bianco  *** - Tortoli / Arbatax Cigno Bianco  *** - Tortoli / Arbatax Cigno Bianco  *** - Tortoli / Arbatax Cigno Bianco  *** - Tortoli / Arbatax Cigno Bianco  *** - Tortoli / Arbatax Cigno Bianco  *** - Tortoli / Arbatax Cigno Bianco  *** - Tortoli / Arbatax
Sardinië is qua grootte het tweede eiland van de Middellandse Zee, het ligt ten zuiden van het Franse Corsica. De hoofdstad van Sardinië is Cagliari, een mooie plaats met een historisch centrum.

De kustlijn van Sardinië is zo’n 1800 kilometer lang, er zijn dus genoeg mogelijkheden om aan het strand te liggen en te zwemmen in zee. Ook voor de watersporters zijn er genoeg plekken om je uit te leven.

Het binnenland van Sardinië kent veel mooie natuur met bergen. Terug naar de kust vindt u de bijzondere druipsteengrotten van Nettuno en veel mooie baaien. Mooie steden zijn Sassari, Nuoro en havensteden Olbio en Arbatrax.