Camping Côteau de la Marine **** - Montagnac-Montpezat - Alpes-de-Haute-Provence - Provence-Alpes-Côte d'Azur - Frankrijk

Standplaats
te huren bij:

Stacaravan
te huren bij:

Glamping accommodatie
te huren bij:

Een foto van Côteau de la Marine
Camping Côteau de la Marine in Montagnac-Montpezat beschikt over 318 plaatsen. De camping ligt in de buurt (minder dan 10 kilometer) van een meer of rivier.

Het openluchtzwembad zal, zeker op warme dagen, snel gevonden worden. Als de kinderen even genoeg hebben van het water kunnen ze in het hoogseizoen meedoen met de activiteiten die door het animatieteam worden georganiseerd. De allerkleinsten vermaken zich uitstekend bij de miniclub. Voor de sportief aangelegde campinggast zijn er sportmogelijkheden. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Aan de inwendige mens is ook gedacht want er is een bar en een restaurant. Ontspan en verwen uzelf door een bezoek te brengen aan de sauna en/of beautycenter.

Met watersportmogelijkheden in de buurt is de camping voor de liefhebber daarvan een prima plek.

Op deze camping kunt u een standplaats, stacaravan, safaritent of glamping-stacaravan huren.

Last minute aanbiedingen

Aanbieding Molecaten
Molecaten - Last minutes Meer info
Aanbieding TUI
TUI - Volop last minute aanbiedingen Meer info
Aanbieding Ardoer.com
Ardoer.com - Last minutes Meer info
Aanbieding Roompot
Roompot - Veel korting bij vertrek op korte termijn Meer info
  • Kaart
  • Foto's
  • Omgeving / bezienswaardigheden
Côteau de la Marine  **** - Montagnac-Montpezat Côteau de la Marine  **** - Montagnac-Montpezat Côteau de la Marine  **** - Montagnac-Montpezat Côteau de la Marine  **** - Montagnac-Montpezat Côteau de la Marine  **** - Montagnac-Montpezat Côteau de la Marine  **** - Montagnac-Montpezat Côteau de la Marine  **** - Montagnac-Montpezat Côteau de la Marine  **** - Montagnac-Montpezat Côteau de la Marine  **** - Montagnac-Montpezat
U vindt een afwisselend landschap in het departement Alpes-de-Haute-Provence. In het noorden liggen de bergen van de Alpen, in het zuiden het rustigere landschap van de Provence. De hoofdstad van dit alles is Digne-le-Bains.

Alpes-de-Haute-Provence heeft een prachtig landschap en door de variatie is er voor elk wat wils. Er stromen hier meerdere rivieren waarlangs het heerlijk wandelen en fietsen is, de bergen trekken mountainbikers en hikers aan. Met name natuurliefhebbers en buitensporters zullen het hier naar hun zin hebben, er zijn geen erg grote steden. Toch is de hoofdstad wel de moeite waard, u vindt hier een gezellig centrum en een kuuroord.