Camping De Civray * - Civray - Vienne - Poitou-Charentes - Frankrijk

Standplaats
te huren bij:

Stacaravan
te huren bij:

Glamping accommodatie
te huren bij:

Een foto van De Civray
Camping De Civray in Civray beschikt over 60 plaatsen. De camping ligt direct (minder dan 500 meter) van een meer of rivier.

Het openluchtzwembad zal, zeker op warme dagen, snel gevonden worden. Naast alle plezier in het water worden er, in ieder geval in het hoogseizoen, diverse activiteiten en spelletjes georganiseerd door het animatieteam. Voor de sportief aangelegde campinggast zijn er sportmogelijkheden. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Aan de inwendige mens is ook gedacht want er is een bar en een restaurant.

Met watersportmogelijkheden in de buurt is de camping voor de liefhebber daarvan een prima plek.

Op deze camping kunt u een standplaats, stacaravan of lodgetent huren.

Last minute aanbiedingen

Aanbieding Roompot
Roompot - Veel korting bij vertrek op korte termijn Meer info
Aanbieding TUI
TUI - Volop last minute aanbiedingen Meer info
Aanbieding Molecaten
Molecaten - Last minutes Meer info
Aanbieding Ardoer.com
Ardoer.com - Last minutes Meer info
  • Kaart
  • Omgeving / bezienswaardigheden
Vienne is één van de vele Franse departementen die vernoemd is naar de rivier in het gebied. De Vienne stroomt van noord naar zuid en doorkruist zo verschillende landschappen. U kunt denken aan de groene heuvels met fruitteelt in het noorden, terwijl ten westen van de rivier vooral veel wijngaarden te vinden zijn. In het zuidoosten vindt u juist een gebied met veel heide.

Door heel Vienne komt u kastelen tegen, deze zijn leuk om te bezoeken met het hele gezin. Terwijl u geniet van de culturele of historische waarde, is het voor kinderen een beeld uit sprookjes met ridders en prinsessen. De hoofdstad is Poitiers, een belangrijke kunststad en leuk voor een dagje uit.