Camping De Gien *** - Poilly-lez-Gien - Loiret - Centre - Frankrijk

Standplaats
te huren bij:

Huurtent
te huren bij:

Stacaravan
te huren bij:

Een foto van De Gien
Camping De Gien in Poilly-lez-Gien beschikt over 255 plaatsen. De camping ligt direct (minder dan 500 meter) van een meer of rivier.

Met zowel een buitenbad als overdekt zwembad op kan er altijd een verfrissende duik genomen worden. Naast alle plezier in het water worden er, in ieder geval in het hoogseizoen, diverse activiteiten en spelletjes georganiseerd door het animatieteam. Voor de sportief aangelegde campinggast zijn er sportmogelijkheden. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Aan de inwendige mens is ook gedacht want er is een bar en een restaurant.

Het is zeker de moeite waard om de omgeving te verkennen. Bij de receptie zijn fietsroutes verkrijgbaar en u kunt er een fiets of mountainbike huren. Met watersportmogelijkheden in de buurt is de camping voor de liefhebber daarvan een prima plek.

Op deze camping kunt u een standplaats, tent of stacaravan huren.

Last minute aanbiedingen

Aanbieding TUI
TUI - Volop last minute aanbiedingen Meer info
Aanbieding Roompot
Roompot - Veel korting bij vertrek op korte termijn Meer info
Aanbieding Ardoer.com
Ardoer.com - Last minutes Meer info
Aanbieding Molecaten
Molecaten - Last minutes Meer info
  • Kaart
  • Omgeving / bezienswaardigheden
Loiret is vernoemd naar de gelijknamige rivier die hier stroomt. Deze en andere rivieren hebben het landschap medegevormd. De hoofdstad is Orléans, de stad van Jeanne d’Arc.

Door de verschillende rivieren die door het departement Loiret stromen, kunt u het landschap ook vanaf het water verkennen. U kunt gaan kanoën, maar natuurlijk is het ook leuk om per fiets een route langs het water te verkennen. Langs de rivier de Loire zult u ook kastelen tegenkomen.

Een andere mogelijkheid tijdens uw vakantie in Loiret, is om een dagje naar Parijs te gaan. In het noorden grenst Loiret namelijk aan de regio Parijs.