Camping Huttopia De l'Étang de Fouché **** - Arnay-le-Duc - Cote-d'Or - Bourgogne - Frankrijk

Standplaats
te huren bij:

Stacaravan
te huren bij:

Appartement - huisje
te huren bij:

Glamping accommodatie
te huren bij:

Een foto van Huttopia De l'Étang de Fouché
Camping Huttopia De l'Étang de Fouché in Arnay-le-Duc beschikt over 210 plaatsen. De camping ligt direct (minder dan 500 meter) van een meer of rivier.

Het openluchtzwembad zal, zeker op warme dagen, snel gevonden worden. De waterglijbaan zorgt voor extra pret. Als de kinderen even genoeg hebben van het water kunnen ze in het hoogseizoen meedoen met de activiteiten die door het animatieteam worden georganiseerd. De allerkleinsten vermaken zich uitstekend bij de miniclub. Voor de sportief aangelegde campinggast zijn er sportmogelijkheden. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Met een bar, restaurant en de mogelijkheid voor het afhalen van snacks of maaltijden hoeft u niet alle dagen te koken.

Volg één van de op de camping verkrijgbare fietsroutes. Het is een prachtige manier om de omgeving te verkennen.

Op deze camping kunt u een standplaats, stacaravan, lodgetent, safaritent of chalet huren.

Algemene aanbiedingen zomervakantie

Aanbieding Selectcamp
Selectcamp - Aanbiedingen  juli Meer info
Aanbieding Vacanceselect
Vacanceselect - Aanbiedingen zomervakantie - augustus Meer info
Aanbieding Roompot
Roompot - aanbieding zomervakantie Meer info
Aanbieding Selectcamp
Selectcamp - Aanbiedingen augustus Meer info
Aanbieding Ardoer.com
Ardoer.com - Aanbiedingen zomervakantie Meer info
Aanbieding Vacanceselect
Vacanceselect - Aanbiedingen zomervakantie - juli Meer info
  • Kaart
  • Foto's
  • Omgeving / bezienswaardigheden
Huttopia De l'Étang de Fouché  **** - Arnay-le-Duc Huttopia De l'Étang de Fouché  **** - Arnay-le-Duc Huttopia De l'Étang de Fouché  **** - Arnay-le-Duc Huttopia De l'Étang de Fouché  **** - Arnay-le-Duc Huttopia De l'Étang de Fouché  **** - Arnay-le-Duc Huttopia De l'Étang de Fouché  **** - Arnay-le-Duc Huttopia De l'Étang de Fouché  **** - Arnay-le-Duc Huttopia De l'Étang de Fouché  **** - Arnay-le-Duc Huttopia De l'Étang de Fouché  **** - Arnay-le-Duc
Cote-d'Or is naast het bekende chocolademerk ook een departement in Frankrijk. Het ligt in de regio Bourgogne of wel Bourgondië en heeft Dijon als prefectuur.

Côte betekent reliëf en in dit geval heuvels want het landschap van de Cote-d'Or is ruig en heuvelachtig, dit met vele wijnvelden. Het is een prachtige omgeving voor het maken van wandeltochten.

Wijn is belangrijk voor de Cote-d'Or. U vindt er echte wijndorpe zoals Vosne-Romanée, Beaune, Nuits-Saint-Georges en Gevrey-Chambertin. De hoofdstad Dijon is zeker de moeite waar om te bezoeken. U kunt er de "Route de la Chouette" volgen die u langs de bezienswaardigheden voert. Ook het waterpark is leuk om te bezoeken. Een uitje naar het dierenpark Le Parc de L'Auxois in Arnay-le-Duc is misschien ook een leuk idee.