Camping De l'Ile *** - Bannay - Cher - Centre - Frankrijk

Standplaats
te huren bij:

Huurtent
te huren bij:

Stacaravan
te huren bij:

Een foto van De l'Ile
Camping De l'Ile in Bannay beschikt over 187 plaatsen. De camping ligt direct (minder dan 500 meter) van een meer of rivier.

Kinderen zullen zich hier prima vermaken. In het hoogseizoen organiseert het animatieteam diverse spelletjes en andere activiteiten, dus vervelen is er niet bij. Voor de sportief aangelegde campinggast zijn er sportmogelijkheden. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Er is een bar.

Bij de receptie zijn fietsroutes verkrijgbaar. Een eigen fiets meenemen kan natuurlijk, maar ze zijn ook op de camping te huur. Voor liefhebbers van golf is er een golfbaan in de buurt.

Op deze camping kunt u een standplaats, tent of stacaravan huren.

Last minute aanbiedingen

Aanbieding TUI
TUI - Volop last minute aanbiedingen Meer info
Aanbieding Molecaten
Molecaten - Last minutes Meer info
Aanbieding Ardoer.com
Ardoer.com - Last minutes Meer info
Aanbieding Roompot
Roompot - Veel korting bij vertrek op korte termijn Meer info
  • Kaart
  • Omgeving / bezienswaardigheden
Voor een vakantie midden in Frankrijk is Cher een goede keuze. U vindt hier een landschap met veel afwisseling, op de rand van het Centraal-Massief. De hoofdstad Bourges is voor cultuurliefhebbers leuk om te bezoeken. Het Middeleeuwse verleden ziet u hier nog terug, verder vindt u hier een kathedraal, bisschoppelijk paleis en een mooi park.

Het centrum van Cher is een grote vlakte, omringd door mooie en afwisselende streken. De heidelanden, bossen en vijvers vindt u in het noorden. Bezoek ook de wijnstreek Sancerrois, vergeet dan niet mee te doen aan een proeverij. Met kinderen is het leuk om naar Nancay te gaan, hier ligt een avonturenpark.