Camping De l'Île des Trois Rois *** - Les Andelys - Eure - Normandië - Frankrijk

Standplaats
te huren bij:

Huurtent
te huren bij:

Stacaravan
te huren bij:

Een foto van De l'Île des Trois Rois
Camping De l'Île des Trois Rois in Les Andelys beschikt over 315 plaatsen. De camping ligt direct (minder dan 500 meter) van een meer of rivier.

Het openluchtzwembad zal, zeker op warme dagen, snel gevonden worden. Voor de kleintje is er een peuterbad. Voor de sportief aangelegde campinggast zijn er sportmogelijkheden. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Aan de inwendige mens is ook gedacht want er is een bar en een restaurant.

Trek er met de mountainbike op uit. Bij de receptie zijn fietsroutes verkrijgbaar. Voor liefhebbers van golf is er een golfbaan in de buurt.

Op deze camping kunt u een standplaats, tent of stacaravan huren.

Last minute aanbiedingen

Aanbieding TUI
TUI - Volop last minute aanbiedingen Meer info
Aanbieding Roompot
Roompot - Veel korting bij vertrek op korte termijn Meer info
Aanbieding Molecaten
Molecaten - Last minutes Meer info
Aanbieding Ardoer.com
Ardoer.com - Last minutes Meer info
  • Kaart
  • Omgeving / bezienswaardigheden
In Haute-Normandië ligt Eure, een groene regio met als hoofdstad Évreux. U vindt hier verschillende wateren, zoals de Beneden-Seine en andere rivieren. Daar rondom vindt u prachtige bossen en ook het Regionaal Natuurpark de Brotonne ligt deels in dit departement.

De mooie en afwisselende natuur biedt mogelijkheden voor een buitenvakantie. U kunt natuurlijk gaan fietsen of wandelen, maar ook kanoën is een mogelijkheid.

Verder kunt u in Eure genieten van cultuur en historie, zoals in de hoofdstad. Bezichtig de kathedraal met onderdelen uit de dertiende en veertiende eeuw. Ruïnes van een kasteel vindt u bijvoorbeeld in Les Andelys. Liefhebbers van Claude Monet kunnen naar Giverny waar zijn huis staat.