Camping De L'Ill - Colmar *** - Horbourg Wihr - Haut-Rhin - Elzas - Frankrijk

Standplaats
te huren bij:

Stacaravan
te huren bij:

Appartement - huisje
te huren bij:

Glamping accommodatie
te huren bij:

Een foto van De L'Ill - Colmar
Camping De L'Ill - Colmar in Horbourg Wihr beschikt over 270 plaatsen. De camping ligt direct (minder dan 500 meter) van een meer of rivier.

Het openluchtzwembad zal, zeker op warme dagen, snel gevonden worden. Naast alle plezier in het water worden er, in ieder geval in het hoogseizoen, diverse activiteiten en spelletjes georganiseerd door het animatieteam. Voor de sportief aangelegde campinggast zijn er sportmogelijkheden. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Voor een hapje en een drankje gaat u naar de bar of de snackbar voor een gemakkelijke maaltijd.

Bij de receptie zijn fietsroutes verkrijgbaar. Een eigen fiets meenemen kan natuurlijk, maar ze zijn ook op de camping te huur.

Op deze camping kunt u een standplaats, stacaravan, safaritent of chalet huren.

Algemene Vroegboek aanbiedingen

Aanbieding Go4Camp
Go4camp - gratis wijzigen en annuleren t/m 1 febr. 2018 Meer info
Aanbieding Suncamp Holidays
Suncamp Holidays - Vroegboeken Meer info
Aanbieding Roan
Roan - Roan vroegboekgarantie Meer info
Aanbieding Al Fresco
Al Fresco - Vroegboekkorting 2019 Meer info
Aanbieding Canvas Holidays
Canvas Holidays - tot 30% vroegboekkorting Meer info
Aanbieding Homair
Homair - Tot 30% vroegboekkorting Meer info
  • Kaart
  • Foto's
  • Omgeving / bezienswaardigheden
De L'Ill - Colmar  *** - Horbourg Wihr De L'Ill - Colmar  *** - Horbourg Wihr De L'Ill - Colmar  *** - Horbourg Wihr De L'Ill - Colmar  *** - Horbourg Wihr De L'Ill - Colmar  *** - Horbourg Wihr De L'Ill - Colmar  *** - Horbourg Wihr
Haut-Rhin is het zuidelijke deel van de Elzas, gelegen in het (noord)oosten van Frankrijk. Colmar is de hoofdstad en het departement grenst aan de landen Duitsland en Zwitersland. Er zijn verschillende landschappen te onderscheiden.

Het eerste landschap van Haut-Rhin is ‘de Vogezen’, waarvan het hoogste punt op 1424 meter ligt. Dan zijn er de Lage Vogezen, een gebied met veel wijngaarden en een zonnig klimaat. Verder is er de laagvlakte met veel bossen en weilanden, als laatste zijn er de heuvels van de Sungrau en de Elzasser Jura.

Wat al deze gebieden gemeen hebben, is dat ze erg mooi zijn om te wandelen en fietsen. U kunt zo zelf kiezen voor een ontspannen tochtje of een sportieve rit op bijvoorbeeld de mountainbike.