Camping De la Durance *** - Cavaillon - Vaucluse - Provence-Alpes-Côte d'Azur - Frankrijk

Standplaats
te huren bij:

Een foto van De la Durance
Camping De la Durance in Cavaillon beschikt over 125 plaatsen.

Voor de sportief aangelegde campinggast zijn er sportmogelijkheden. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Elke dag koken hoeft niet want u kunt snacks of maaltijden afhalen.Op deze camping kunt u een standplaats huren.

Algemene Vroegboek aanbiedingen

Aanbieding Go4Camp
Go4camp - gratis wijzigen en annuleren t/m 1 febr. 2018 Meer info
Aanbieding Suncamp Holidays
Suncamp Holidays - Vroegboeken Meer info
Aanbieding Vacanceselect
Flinke korting bij vroegboeken Meer info
Aanbieding Homair
Homair - Tot 30% vroegboekkorting Meer info
Aanbieding Suncamp Holidays
Suncamp Holidays - Sunlodges boekbaar voor 2019 Meer info
Aanbieding Canvas Holidays
Canvas Holidays - tot 30% vroegboekkorting Meer info
  • Kaart
  • Foto's
  • Omgeving / bezienswaardigheden
De la Durance  *** - Cavaillon De la Durance  *** - Cavaillon De la Durance  *** - Cavaillon De la Durance  *** - Cavaillon De la Durance  *** - Cavaillon De la Durance  *** - Cavaillon De la Durance  *** - Cavaillon De la Durance  *** - Cavaillon De la Durance  *** - Cavaillon
Vaucluse ligt in het zuidoosten van Frankrijk en heeft als hoofdstad Avignon, deze stad ligt vlakbij waar de rivieren de Rhone en de Durance samenkomen. Er zijn meerdere landschappen te onderscheiden zodat u van een veelzijdige vakantie kunt genieten.

Eén van de bekendste bergen van dit departement is waarschijnlijk de Mont Ventoux, deze berg beschrijft gelijk één van de landschappen van de Vaucluse. Maar behalve ‘kale bergen’ is er ook een heel ander landschap, namelijk de Provence met diens paarse lavendelvelden, valleien, wijngaarden en heuvels. Terwijl de bergen een uitdaging zijn voor geoefende wielrenners en mountainbikers is het andere landschap heerlijk voor een meer ontspannen wandeling of fietstocht.