Camping De la Durance *** - Cavaillon - Vaucluse - Provence-Alpes-Côte d'Azur - Frankrijk

Standplaats
te huren bij:

Een foto van De la Durance
Camping De la Durance in Cavaillon beschikt over 125 plaatsen.

Voor de sportief aangelegde campinggast zijn er sportmogelijkheden. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Elke dag koken hoeft niet want u kunt snacks of maaltijden afhalen.Op deze camping kunt u een standplaats huren.

Algemene aanbiedingen zomervakantie

Aanbieding Selectcamp
Selectcamp - Aanbiedingen augustus Meer info
Aanbieding Vacanceselect
Vacanceselect - Aanbiedingen zomervakantie - augustus Meer info
Aanbieding Selectcamp
Selectcamp - Aanbiedingen  juli Meer info
Aanbieding Ardoer.com
Ardoer.com - Aanbiedingen zomervakantie Meer info
Aanbieding Vacanceselect
Vacanceselect - Aanbiedingen zomervakantie - juli Meer info
Aanbieding Landal
Landal - 20% korting in de zomervakantie Meer info
  • Kaart
  • Foto's
  • Omgeving / bezienswaardigheden
De la Durance  *** - Cavaillon De la Durance  *** - Cavaillon De la Durance  *** - Cavaillon De la Durance  *** - Cavaillon De la Durance  *** - Cavaillon De la Durance  *** - Cavaillon De la Durance  *** - Cavaillon De la Durance  *** - Cavaillon De la Durance  *** - Cavaillon
Vaucluse ligt in het zuidoosten van Frankrijk en heeft als hoofdstad Avignon, deze stad ligt vlakbij waar de rivieren de Rhone en de Durance samenkomen. Er zijn meerdere landschappen te onderscheiden zodat u van een veelzijdige vakantie kunt genieten.

Eén van de bekendste bergen van dit departement is waarschijnlijk de Mont Ventoux, deze berg beschrijft gelijk één van de landschappen van de Vaucluse. Maar behalve ‘kale bergen’ is er ook een heel ander landschap, namelijk de Provence met diens paarse lavendelvelden, valleien, wijngaarden en heuvels. Terwijl de bergen een uitdaging zijn voor geoefende wielrenners en mountainbikers is het andere landschap heerlijk voor een meer ontspannen wandeling of fietstocht.