Camping De la Ravoire **** - Doussard - Meer van Annecy - Haute-Savoie - Rhône-Alpes - Frankrijk

Een foto van De la Ravoire
Camping De la Ravoire in Doussard - Meer van Annecy beschikt over 130 plaatsen. De camping ligt in de buurt (minder dan 10 kilometer) van een meer of rivier.

Met zowel een buitenbad als overdekt zwembad op kan er altijd een verfrissende duik genomen worden. De waterglijbaan zorgt voor extra pret. Voor de sportief aangelegde campinggast zijn er sportmogelijkheden. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Voor een hapje en een drankje gaat u naar de bar of de snackbar voor een gemakkelijke maaltijd.

Volg één van de op de camping verkrijgbare fietsroutes. Het is een prachtige manier om de omgeving te verkennen. Voor liefhebbers van golf is er een golfbaan in de buurt.

Op deze camping kunt u een huren.

Algemene aanbiedingen zomervakantie

Aanbieding Vacanceselect
Vacanceselect - Aanbiedingen zomervakantie - augustus Meer info
Aanbieding Ardoer.com
Ardoer.com - Aanbiedingen zomervakantie Meer info
Aanbieding Vacanceselect
Vacanceselect - Aanbiedingen zomervakantie - juli Meer info
Aanbieding Landal
Landal - 20% korting in de zomervakantie Meer info
Aanbieding Roompot
Roompot - aanbieding zomervakantie Meer info
Aanbieding Selectcamp
Selectcamp - Aanbiedingen  juli Meer info
  • Kaart
  • Foto's
  • Omgeving / bezienswaardigheden
De la Ravoire  **** - Doussard - Meer van Annecy De la Ravoire  **** - Doussard - Meer van Annecy De la Ravoire  **** - Doussard - Meer van Annecy De la Ravoire  **** - Doussard - Meer van Annecy De la Ravoire  **** - Doussard - Meer van Annecy De la Ravoire  **** - Doussard - Meer van Annecy De la Ravoire  **** - Doussard - Meer van Annecy De la Ravoire  **** - Doussard - Meer van Annecy De la Ravoire  **** - Doussard - Meer van Annecy
Voor een veelzijdige vakantiebestemming zit u helemaal goed bij de Haute-Savoie. Prachtige natuur, veel historie en cultuur en vele mogelijkheden voor de buitensporters. Er liggen twee grote meren, het meer van Annecy en het meer van Genève, dit biedt mogelijkheden voor een strandvakantie, om te watersporten en zelfs de hengelsporters zitten hier goed.

Ook kunt u wintersporten in de Haute-Savoie, bijvoorbeeld in de streek Chablais. Andere streken zijn de Vallée d’Arve waar de berg de Mont Blanc ligt en de streek Pays de Aravis, hier ligt hoofdstad Annecy. Deze stad heeft een middeleeuws centrum, wandel langs de grachten en over de bruggen voor een heerlijk vakantiegevoel.