Camping De Mars *** - Cordelle - Loire - Rhône-Alpes - Frankrijk

Standplaats
te huren bij:

Huurtent
te huren bij:

Stacaravan
te huren bij:

Appartement - huisje
te huren bij:

Een foto van De Mars
Camping De Mars in Cordelle beschikt over 63 plaatsen. De camping ligt in de buurt (minder dan 10 kilometer) van een meer of rivier.

Het openluchtzwembad zal, zeker op warme dagen, snel gevonden worden. Naast alle plezier in het water worden er, in ieder geval in het hoogseizoen, diverse activiteiten en spelletjes georganiseerd door het animatieteam. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Met een bar, restaurant en de mogelijkheid voor het afhalen van snacks of maaltijden hoeft u niet alle dagen te koken.

Volg één van de op de camping verkrijgbare fietsroutes. Het is een prachtige manier om de omgeving te verkennen. Voor zowel de liefhebber van golf als de watersporter zijn er mogelijkheden in de buurt.

Op deze camping kunt u een standplaats, tent, stacaravan of chalet huren.

Algemene Vroegboek aanbiedingen

Aanbieding Homair
Homair - Tot 30% vroegboekkorting Meer info
Aanbieding Canvas Holidays
Canvas Holidays - tot 30% vroegboekkorting Meer info
Aanbieding Selectcamp
Selectcamp - Vroegboekkorting oplopend tot 30% Meer info
Aanbieding Vacanceselect
Flinke korting bij vroegboeken Meer info
Aanbieding Go4Camp
Go4camp - gratis wijzigen en annuleren t/m 1 febr. 2018 Meer info
Aanbieding Al Fresco
Al Fresco - Vroegboekkorting 2019 Meer info
  • Kaart
  • Foto's
  • Omgeving / bezienswaardigheden
De Mars  *** - Cordelle De Mars  *** - Cordelle De Mars  *** - Cordelle De Mars  *** - Cordelle De Mars  *** - Cordelle De Mars  *** - Cordelle De Mars  *** - Cordelle De Mars  *** - Cordelle De Mars  *** - Cordelle
In het oosten van de Loire vindt u bergen, in het noorden is het vlakker. Eén ding is zeker, het is hier prachtig en er is voor elk wat wils. De Loire ligt op een plek waar meerdere streken samenkomen, daardoor is er een bijzonder en afwisselend landschap. Van al dit mooist is Saint-Étienne.

De langste rivier van Frankrijk heet Loire, en stroomt dan ook door dit gelijknamige departement. Het hoogste punt ligt op ruim 1400 meter. Maar omdat er ook vlakkere delen zijn kunt u niet alleen kiezen voor een super sportieve vakantie maar u kunt ook meer ontspannen fiets- en wandeltochten maken. Bijvoorbeeld langs de riviertjes, de meren en door de prachtige, groene bossen.