Camping De Mars **** - Cordelle - Loire - Rhône-Alpes - Frankrijk

Standplaats
te huren bij:

Huurtent
te huren bij:

Stacaravan
te huren bij:

Appartement - huisje
te huren bij:

Een foto van De Mars
Camping De Mars in Cordelle beschikt over 75 plaatsen. De camping ligt direct (minder dan 500 meter) van een meer of rivier.

Het openluchtzwembad zal, zeker op warme dagen, snel gevonden worden. Naast alle plezier in het water worden er, in ieder geval in het hoogseizoen, diverse activiteiten en spelletjes georganiseerd door het animatieteam. Voor de sportief aangelegde campinggast zijn er sportmogelijkheden. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Aan de inwendige mens is ook gedacht want er is een bar en een restaurant.

Bij de receptie zijn fietsroutes verkrijgbaar. Een eigen fiets meenemen kan natuurlijk, maar ze zijn ook op de camping te huur. Voor liefhebbers van golf is er een golfbaan in de buurt.

Op deze camping kunt u een standplaats, tent, stacaravan of chalet huren.

Last minute aanbiedingen

Aanbieding Roompot
Roompot - Veel korting bij vertrek op korte termijn Meer info
Aanbieding TUI
TUI - Volop last minute aanbiedingen Meer info
Aanbieding Molecaten
Molecaten - Last minutes Meer info
Aanbieding Ardoer.com
Ardoer.com - Last minutes Meer info
  • Kaart
  • Foto's
  • Omgeving / bezienswaardigheden
De Mars  **** - Cordelle De Mars  **** - Cordelle De Mars  **** - Cordelle De Mars  **** - Cordelle De Mars  **** - Cordelle De Mars  **** - Cordelle De Mars  **** - Cordelle De Mars  **** - Cordelle De Mars  **** - Cordelle
In het oosten van de Loire vindt u bergen, in het noorden is het vlakker. Eén ding is zeker, het is hier prachtig en er is voor elk wat wils. De Loire ligt op een plek waar meerdere streken samenkomen, daardoor is er een bijzonder en afwisselend landschap. Van al dit mooist is Saint-Étienne.

De langste rivier van Frankrijk heet Loire, en stroomt dan ook door dit gelijknamige departement. Het hoogste punt ligt op ruim 1400 meter. Maar omdat er ook vlakkere delen zijn kunt u niet alleen kiezen voor een super sportieve vakantie maar u kunt ook meer ontspannen fiets- en wandeltochten maken. Bijvoorbeeld langs de riviertjes, de meren en door de prachtige, groene bossen.