Camping De Peyroche ** - Ruoms - Ardèche - Rhône-Alpes - Frankrijk

Standplaats
te huren bij:

Huurtent
te huren bij:

Stacaravan
te huren bij:

Een foto van De Peyroche
Camping De Peyroche in Ruoms beschikt over 160 plaatsen. De camping ligt in de buurt (minder dan 10 kilometer) van een meer of rivier.

Kinderen zullen zich hier prima vermaken. In het hoogseizoen organiseert het animatieteam diverse spelletjes en andere activiteiten, dus vervelen is er niet bij. Voor de sportief aangelegde campinggast zijn er sportmogelijkheden. Voor een hapje en een drankje gaat u naar de bar of de snackbar voor een gemakkelijke maaltijd.Op deze camping kunt u een standplaats, tent of stacaravan huren.

Algemene Vroegboek aanbiedingen

Aanbieding Go4Camp
Go4camp - gratis wijzigen en annuleren t/m 1 febr. 2018 Meer info
Aanbieding Al Fresco
Al Fresco - Vroegboekkorting 2019 Meer info
Aanbieding Suncamp Holidays
Suncamp Holidays - Sunlodges boekbaar voor 2019 Meer info
Aanbieding Canvas Holidays
Canvas Holidays - tot 30% vroegboekkorting Meer info
Aanbieding Vacanceselect
Flinke korting bij vroegboeken Meer info
Aanbieding Roan
Roan - Roan vroegboekgarantie Meer info
  • Kaart
  • Foto's
  • Omgeving / bezienswaardigheden
De Peyroche  ** - Ruoms De Peyroche  ** - Ruoms De Peyroche  ** - Ruoms De Peyroche  ** - Ruoms De Peyroche  ** - Ruoms De Peyroche  ** - Ruoms De Peyroche  ** - Ruoms De Peyroche  ** - Ruoms De Peyroche  ** - Ruoms
Het Franse departement Ardèche is vernoemd naar de gelijknamige rivier en heeft Privas als hoofdstad.

In de Ardèche kunt u genieten van een prachtige natuur. De natuurlijke boogbrug Pont d'Arc en het prachtige natuurpark 'Gorges de l’Ardèche' met zijn schitterende vergezichten liggen in dit departement. Daarnaast herbergt de Ardèche meerdere druipsteengrotten waaronder de Grotte de la Madeleine en de Aven van Argnac. Actieve vakantiegangers vinden in de bergen en rivieren mogelijkheden om te wandelen, fietsen, mountainbiken, kanoën, raften en bergbeklimmen.

Vanzelfsprekend zijn er in de Ardèche mooie historische plaatsen te bezoeken. Privas, Ruoms, Balazuc en Vallon-Pont-d'Arc zijn slechts enkele voorbeelden.